Rođendanski poklon koji bi svaka cura poželjela

Prešao pola svijeta kako bi čestitao rođendan djevojci koju voli ✈️


Dina Plevnik Hajduk
14.08.2017.13:00
Prešao pola svijeta kako bi čestitao rođendan djevojci koju voli ✈️
Instagram

sažeto

Ljubav nas tjera da radimo lude stvari...


Dina Plevnik Hajduk
14.08.2017.13:00

Ako na portalu 100posto redovito pratite avanture Kristijana Iličića, upoznati ste s avanturističkim duhom zagrebačkog poduzetnika kojem je istraživanje svijeta strast zbog koje je dao otkaz na dugogodišnjem poslu.

Pratili smo ga na Madagaskaru i Sejšelima, a kako doznajemo u pripremi su i novi videi s dalekih i nama bliskih destinacija u kojima su Zagrepčanin i njegova zaručnica imali priliku uživati. 

 

A post shared by KRISTIJAN ILICIC (@kristijanilicic) on May 24, 2017 at 3:58am PDT

Da Kristijanu nije teško sjesti u avion, pogotovo kad ga srce vodi, i odletjeti na drugi kraj svijeta, pokazuje najnoviji video uradak u kojem možemo vidjeti kako je iznenadio zaručnicu za rođendan.

Naime, Kristijan i njegova Andrea uoči njezinog rođendana bili su razdvojeni puna tri mjeseca, a Kristijan je odlučio kupiti avionsku kartu za Ameriku, prerušiti se u kostim životinje i banuti na rođendansku zabavu svoje drage kako bi uručio čestitku - i poljubac!

Oduševljenje na licu zaručnice, kad je shvatila da se ispod maske nalazi njezin Kristijan, će vas dirnuti do suza. I nas je!

"Ponovio bih isto još milijun puta!", odgovorio je romantični avanturist na pitanje što danas misli o ovom brzinskom putovanju.

ljubav

avion

Amerika

putovanja

let

Kristijan Iličić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter