Nemoj baš ti razljutiti mladenku

Pravila ponašanja na društvenim mrežama za vrijeme vjenčanja kojih se moraš pridržavati


Dina Plevnik Hajduk
02.06.2017.12:25
Pravila ponašanja na društvenim mrežama za vrijeme vjenčanja kojih se moraš pridržavati
iStock

sažeto

Ne bi trebalo biti tvoje pravo objaviti prvu fotku mladenaca niti pisati neugodne komentare zbog kojih će se sutra svi crveniti


Dina Plevnik Hajduk
02.06.2017.12:25

Prijatelji, kolege i članovi obitelji pozvani su na vjenčanje kako bi sa zaljubljenim parom proslavili njihovu ljubav i ulazak u zajednicu.

Uz potoke alkohola mnogi često zaboravljaju kako je mladencima to rijedak i važan dan u životu te da ih moraju staviti na prvo mjesto, čak i kada je objavljivanje na društvenim mrežama u pitanju.

To ne znači da ne smiješ objavljivati fotke veselog društva i u statusima nazdravljati mladencima, ali postoje neka pravila kojih se moraš pridržavati.

Ne objavljuj fotke mladenaca dok ti oni to ne odobre

Zašto bi prva fotka sretnog para koju će svi vidjeti biti baš ona koja se sviđa tebi? Fotke mladenaca uglavnom se objavljuju nakon vjenčanja, ili za vrijeme vjenčanja ako su ti to mladenci odobrili. U protivnom, mladenka bi mogla burno reagirati...

Ne objavljuj loše fotke mladenaca

Ne možemo dovoljno naglasiti da nije riječ o tvom vjenčanju i da je zaista neukusno objaviti fotku na kojoj mladoženja zijeva, a raščupanoj mladenki strši trbuh iz vjenčanice premda nije trudna već je samo nezgodno stala. Imaj obzira i svoje drage prijatelje predstavi u najboljem svijetlu.

Kad objavljuješ svoje fotke, pogledaj tko je u pozadini

Nije važno što izgledaš predobro na fotki. Ako iza tebe pijani prijatelj šlata djeverušu, a mladenka koluta očima svekrvi iza leđa, možda nije pametno objaviti takav sadržaj na društvenim mrežama.

Ne objavljuj neugodne ispade

Ok, kum je barjak zafitiljio baki u glavu, a sestra mladenke povraća u vrtu, ali to nikako nisu situacije koje treba zabilježiti i podijeliti sa svima. Lagano spusti kameru i kreni prema plesnom podiju...

Čuvaj se lošeg humora i neukusnih komentara

"Oženili smo Jozu, bravo stari, Tina je 20 puta zgodnija od striptizete s momačke!", "Evo, još jedan bivši se ženi, a ja sama...", "Kakva seljanka, pogledajte vjenčanicu!"

Ne moramo ni napominjati da nezgodne komentare zadržiš za sebe.

Uživaj u trenutku

Nemoj cijelo vrijeme buljiti u mobitel i gledati koliko je lajkova skupila tvoja fotografija s vjenčanja. Pričaj s drugim gostima, pleši i uživaj, mladenci će to najviše cijeniti.

 

vjenčanje

društvene mreže

savršeno vjenčanje

mladenci

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter