objava dobitnika

Poklonili smo deset kino ulaznica za novi hit film Spider-Man i cool gadgete iz filma!


PR
12.07.2019.14:45
Poklonili smo deset kino ulaznica za novi hit film Spider-Man i cool gadgete iz filma!
Promo

sažeto

Čitatelji su osvojili deset kino ulaznica za najnoviji kino hit i cool gadgete iz filma, a sve što su trebali napraviti je prijaviti se na newsletter portala 100posto.hr


PR
12.07.2019.14:45

Ovog ljeta Spider-Man je uzeo odmor i s društvom otišao na put Europom. Iako Hrvatska nije bila jedna od destinacija njegovog putovanja Tom Holland (Spider-Man) misli na svoju hrvatsku publiku te joj je uputio i poseban pozdrav:

Natječaj za kino ulaznice je završio. Dobitnici su:

Lana Gugić iz Jalkovca (dron + 4 ulaznice), ostali su osvojili 2 ulaznice za film i gadgeti :Sanja Stanojević iz Rijeke, Ivana Kuna iz Zaprešića, Tomislav Krištofić iz Brdovca i Marina Jurlina iz Koprivnice.

Spider-Man u svom najnovijem samostalnom filmu "Spider-Man: Daleko od kuće" koji se radnjom direktno nastavlja na hit "Osvetnici: Završnica" u hrvatska kina dolazi u četvrtak 4.7. dok će ga oni nestrpljiviji imati priliku pogledati i dan ranije na pretpremijernim projekcijama.

Promo

U međuvremenu održana je svjetska premijera u Hollywodu na kojoj su glumci Tom Holland, Zendaya, Samuel L. Jackson, Jake Gyllenhaal i ostali imali priliku zablistati na crvenom tepihu. Kako je to izgledalo na hollywoodskoj premijeri možete pogledati u priloženoj foto galeriji.

Nastavak fantastične Marvelove sage

U filmu Spider-Man: Daleko od kuće omiljeni čovjek pauk, kao jedan od članova Osvetnika, nastavlja fantastičnu Marvelovu sagu što mu, nakon velikog gubitka, teško pada. Stoga Peter Parker ovog ljeta pokušava ostaviti svoje superjunačke dužnosti sa strane te otići na odmor, družiti se s prijateljima i najbitnije, osvojiti MJ.

Ali njegov plan se brzo izjalovi kada mu odmor prekine Nick Fury s novim zadatkom kojeg on ne želi prihvatiti. Tony Stark/Iron Man je poginuo, Kapetanica Marvel je nedostupna kao i većina ostalih Osvetnika.

Promo

Spider-Man se mora pomiriti s gubitcima i preuzeti odgovornost. Pred Spider-Manom je sada teška bitka jer u potpuno novim okolnostima mora spašavati svijet i zaštiti svoje prijatelje pri čemu ga očekuje i neočekivani novi savez.

4 poklon paketa koja uključuju:

-Mini figure iz filma

Promo

-Putni držač za kartice

Promo

-Organizator za kablove

Promo

-Oznaka za prtljagu

Promo

-2 ulaznice za film

Dodatno, jednog čitatelja nagrađujemo sa paketom koji uključuje: Mini dron i 4 ulaznice za film!

Promo

Od nagrada vas dijeli samo jedan klik mišem kojim se prijavljujete na naš newsletter.

Požutite jer kino ulaznice i cool gdageti iz filma čekaju svoje vlasnike. 

Na naš newsletter se možete prijaviti OVDJE.

film

nagradna igra

Spiderman

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter