VIDEO: Zayn Malik je odabrao nju

Prezgodna Zagrepčanka Petra pleše u novom spotu britanske zvijezde


Dina Plevnik Hajduk
21.09.2017.15:45
Prezgodna Zagrepčanka Petra pleše u novom spotu britanske zvijezde
Instagram

sažeto

Riječ je o službenoj plesnoj verziji spota koju je osmislila koreografkinja slavnog Zayna


Dina Plevnik Hajduk
21.09.2017.15:45

Zagrebačka plesačica s londonskom adresom, Petra Hajduk u svoj je bogati plesni CV uvrstila još dva velika imena.

Petra, koja je već nastupala uz Robbieja Williamsa, Cheryl Cole, Lady Gagu, Adama Lamberta, grupu Franz Ferdinand i mnoge druge, zvijezda je plesnog videa za pjesmu "Dusk Till Dawn" britanske pop senzacije Zayna Malika, bivšeg člana grupe "One Direction" i slavne američke glazbenice Sie.

U posljednje vrijeme, sve više glazbenika, uz uobičajene spotove izbacuje i plesnu verziju na platformi DanceOn, a kako doznajemo iz prve ruke, na ideju o spotu s plesačima došla je Zaynova koreografkinja. Video u kojem Petra uz još jednog muškog plesača pleše na pjesmu "Dusk Till Dawn" službeni je plesni video za novi hit dvaju glazbenika.

Screenshot Video

Javili smo se Petri te doznali kako je završila u spotu, gdje su ga snimali i kako su izgledale probe.

Misteriozan celebrity projekt

"Za video nije bilo audicije, plesna agencija mi je samo javila da me želi angažirati jedan poznati izvođač. Nakon toga su mi poslali dokument na potpis, čijim sam potpisivanjem obećala da ću projekt držati u tajnosti te mi tek onda otkrili detalje. Nisam znala o kome se radi sve dok nisam došla na probu i čula pjesmu", govori za 100posto Bubble Petra Hajduk.

Zašto baš ona?

"Koreografkinja mi je rekla da me na temelju snimaka htjela angažirati za jedan prijašnji projekt, koji je, nažalost, propao pa me se odmah sjetila i pozvala me da snimim ovaj spot"

 

A post shared by Petra Hajduk (@petrahajduk) on Oct 18, 2016 at 4:55am PDT

Naporne probe za izazovnu koreografiju

Koreografija suvremenog plesa koju Petra i plesač Jac Coxall izvode i spotu iznimno je zahtjevna, a mjesta greškama nije bilo. Probe su bile kratke i jako naporne.

"Imali smo samo dvije probe, tako da je bilo veoma naporno, pogotovo zato što pjesma traje čak pet minuta. Radi se o duetu koji je fizički dosta zahtjevan i istovremeno izrazito emocionalan", govori plesačica koja se već više puta okušala i u glumi.

Uz brojne reklame, odigrala je i manju ulogu u filmu Rickyja Gervaisa "David Brent: Life on the Road" te se pojavila u jednoj epizodi serije "Episodes" Matta LeBlanca.

Plesni spotovi sve su popularniji

"Koreografkinja koja radi za Zayna rekla nam je kako je ona došla na ideju za plesni video, koje u posljednje vrijeme snimaju brojni slavni izvođači. Mislim da je to odlična ideja jer takvi spotovi ljudima znaju biti vizualno zanimljiviji."

"Spot je snimljen u staroj tvornici pretvorenoj u dom. Žena koja tamo živi je stilistica, a svoj dom često iznajmljuje za razna snimanja. Prostor je zaista predivan i uređen poput spavaće sobe, a i pod je za nas plesače bio iznimno dobar".

Verzija bez plesača

Jednostavan koncept otvorenog kraja

"Koncept videa vrlo je jednostavan, u što ćete se moći uvjeriti i sami, a kako bi shvatili priču, možete uključiti svoju maštu. Gledatelj zapravo gleda mladi par no ne zna jesmo li plesač i ja u vezi, nalazimo li se u tajnosti s drugim ljudima ili iza koreografije stoji neka druga priča. Htjeli smo dočarati je da je riječ o strastvenoj vezi, nadam se da će to i gledatelji osjetiti."

Pogledajte naš 100posto video intervju s uspješnom plesačicom. 

video

pjesma

spot

ples

plesačica

Sia

Petra Hajduk

Zayn

Dusk till dawn

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter