Hrvatice preuzimaju plesnu scenu

Petra Hajduk nastupila uz Robbieja Williamsa


Dina Plevnik Hajduk
23.02.2017.12:30
Petra Hajduk nastupila uz Robbieja Williamsa
Getty

sažeto

Samo desetak dana nakon što je riječka plesačica Maja Kereš nastupila na Grammyju uz grupu A Tribe Called Quest i Busta Rhymesa, još se jedna talentirana djevojka našla na glamuroznoj pozornici svjetski poznate dodjele nagrada


Dina Plevnik Hajduk
23.02.2017.12:30

Sjećate se Petre iz našeg 100 posto videa?

Samo desetak dana nakon što je riječka plesačica Maja Kereš nastupila na Grammyju uz grupu A Tribe Called Quest i Busta Rhymesa, još se jedna talentirana djevojka našla na glamuroznoj pozornici svjetski poznate dodjele nagrada.

Reuters

Riječ je o Zagrepčanki Petri Hajduk koja već godinama pleše u Londonu, a u čijem se životopisu nalaze imena poput Cheryl Cole, Ellie Goulding, Adama Lamberta, grupe Franz Ferdinand…

Plavokosa plesačica sinoć je imala priliku nastupiti uz velikog Robbieja Williamsa koji je na dodjeli nagrada Brit Awards u Areni The O2 izveo mix svojih novih hitova.

Petra se našla među plesačicama koje su na spektakularnom nastupu popratile Robbieja, odjevene u crne grudnjake i prepoznatljive gaćice s tigrom.

Samo za 100 posto, Petra je izjavila:

"Kad su mi javili da ću nastupati s Robbiejm bila sam presretna. Kombinacija rada na BRIT Awards, nastupa s tako velikim izvođačem i rada s koreografom koji koreografira turneje Robbieja Willamsa i Kylie Minogue je zvučala savršeno! Odličan je osjećaj biti s Robbiejm na bini, pogotovo kad nastupaš pred toliko celebrityja i ogromnom publikom. Osim Robbieja, gosti večeri su bil grupa Little Mix, Katy Perry, Ed Sheeran, Bruno Mars, Emeli Sandé i kao tajni gost - Chris Martin. Robbie je otpjevao mix od 3 nove pjesme s kojima kasnije ove godine ide na turneju, a nama plesačicama bilo je fora što smo imale obučene ikonske gaćice s tigrom, kao u njegovom spotu "Rock DJ". Robbie je jako opuštena osoba, uvijek u zezantskom duhu. Za razliku od Cheryl koja je bila jako nervozna prije nastupa i tražila podršku plesačica, on kao da nije ni trepnuo prije nego što je izašao na pozornicu."

Cijeli nastup pogledajte ovdje!

Robbie Williams

plesačica

Maja Kereš

Petra Hajduk

brit awards

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter