ČAROBNA SPUŽVICA

Pet stvari za koje možete koristiti svoj BeautyBlender, a nisu nanošenje pudera


Iris Hazler
28.02.2018.16:10
Pet stvari za koje možete koristiti svoj BeautyBlender, a nisu nanošenje pudera
Profimedia

sažeto

Trikovi za prave beauty ovisnice


Iris Hazler
28.02.2018.16:10

Jedan od popularnijih make up proizvoda je svakako spužvica BeautyBlender, a osim što s njime nanosimo podlogu i puder, možemo ga koristiti i za još neke stvari. Ovo su najbolji načini kako da iz svog BeautyBlendera izvučete maksimum.

Highlighter

Utapkajte okrugli kraj spužvice u kremasti highlighter i zatim laganim tapkanjem nanosite na jagodice lica u obliku slova C. ''Šiljasti'' rub spužvice neka vam posluži za nanošenje highlightera uz kut oka i luk obrva.

Piling lica

Piling je namijenjen da ukloni mrtve stanice kože, ali često nam se proizvod zavuče ispod noktiju. Izbjegnite tu situaciju pomoću spužvice s kojom ćete nanijeti piling direktno iz tubice i umasirati ga laganim kružnim pokretima po licu i dekolteu.

Kreme za samotamnjenje

Ako želite zadržati svoje ruke u prirodnoj nijansi, bez narančastih i smeđih mrlja, nanesite kremu za samotamnjenje pomoću BeautyBlendera. Ne samo što se nećete zaprljati, nego ćete kremu nanijeti ravnomjerno i bez narančastih crta s potpunom prekrivenošću.

Uklonite višak rumenila

Ponekada na četkici kojom nanosimo rumenilo bude previše proizvoda ili je pigmentacija jača od očekivane, ali bez brige. ''Efekt klauna'' lako možete ukloniti blago tapkajući BeautyBlenderom po kritičnom području.

Nanošenje šljokičastih lakova

Kako bi manikura sa šljokicama izgledala efektno, jedan sloj laka definitivno nije dovoljan. Ako želite jednostavniji način za dobivanje pravog glitter looka, uzmite suhi BeautyBlender (suhi!) i na šiljasti rub nanesite nekoliko slojeva laka i zatim ga sa spužvice aplicirajte direktno na nokat.

ljepota

beauty

make up

šljokice

highlighter

rumenilo

piling

Beauty Blender

spužvica za make up

samotamnjenje

make up trikovi

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter