Glamurozne i uglađene

Ovo su najsofisticiranije žene zodijaka


Dina Plevnik Hajduk
10.12.2017.19:00
Ovo su najsofisticiranije žene zodijaka
Profimedia

sažeto

Žene rođene u znaku Bika imaju fantastičan i originalan stil koji je nemoguće ne primijetiti


Dina Plevnik Hajduk
10.12.2017.19:00

One su po prirodi elegantne, kreću se ženstveno, djeluju zrelo i sabrano, a čak i ako vam se njihova odjeća ne sviđa, morate priznati da imaju svoj stil koji im odlično pristaje.

Donosimo vam popis od pet najsofisticiranija horoskopska znaka!

JARAC

Žene rođene u znaku Jarca znaju djelovati ozbiljno i pomalo dosadno, ali su prirodno uglađene i fine, zbog čega im ljudi ne mogu odoljeti. Kupuju fine parfeme i kvalitetnu odjeću i nikad ne nose ništa što njihovoj građi ne stoji. Žene Jarčevi lijepo i smireno govore, kreću se elegantno, a čak i kada opsuju, nećete primijetiti da su rekle nešto ružno.

STRIJELAC

Ove avanturistice sofisticirane su upravo zbog neutažive želje za putovanjima i novim doživljajima. Sve ih zanima i privlači pa će se u samo nekoliko sati odlučiti na bukiranje avionske karte i hotela za daleku destinaciju te glamurozno spremiti za aerodrom, poput neke retro dive iz filma.

BIK

Žene rođene u znaku Bika imaju fantastičan i originalan stil koji je nemoguće ne primijetiti. Njihov kaput ljepši je od vašeg, čak i ako je puno jeftiniji, parfem posebniji, a crveni ruž fantastično im stoji čak i ako nisu neke ljepotice. Jednostavno zrače sofisticiranošću.

ŠKORPION

Zgodne Škorpionke vole isticati ženstvenost i to im odlično ide za rukom. One ne moraju pretjerivati i nositi duboke proreze kako bi drugi shvatili da su zavodljive - one su jednostavno takve. Kreću se poput manekenki na pisti, a njihov šarmantan osmijeh razoružat će i najledenije srce.

LAV

Lavice su energične, vedre i tako posebne da ih nikad nećete moći zaboraviti. Ne zanimaju ih trendovi, ali obožavaju modu pa uvijek pronalaze najnevjerojatnije kombinacije koje oduševljavaju. Uz to su samopouzdane, snažne i imaju lijepo držanje pa djeluju glamurozno i kad su u pidžami.

bubble kviz

horoskop

žena

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter