U Londonu nema mora, a zbog hotela sam ostala trudna

Ovo su najluđi prigovori na putovanja iz 2017.godine


Dina Plevnik Hajduk
05.12.2017.15:20
Ovo su najluđi prigovori na putovanja iz 2017.godine
iStock

sažeto

Neki očito ne barataju informacijom da London nije smješten uz more


Dina Plevnik Hajduk
05.12.2017.15:20

Sasvim je logično na internetu se požaliti na bezobrazno osoblje hotela, lošu hranu ili preskupe ulaznice za muzej, no neki turisti loše recenzije ostavljaju zbog svake sitnice koja nije po njihovoj volji i koja im je, po njihovom mišljenju, pokvarila putovanje.

Portal Love Exploring napravio je veliko istraživanje na Twitteru i portalima poput TripAdvisora te sakupio najbolje bisere turista za 2017. godinu.

Jeste li spremni?

ŠOPALI SU ME KOKTELIMA

Jedan anonimni muškarac nakon egzotičnog putovanja na Twitteru se požalio: "Voda je imala čudan okus pa sam tjedan dana morao piti koktele! Sad se ne sjećam pola godišnjeg"

ŠPANJOLSKA JE PUNA, ZAMISLITE - ŠPANJOLACA

Jednog turista prekrasna Španjolska ostavila je apsolutno ravnodušnim: "Ima previše Španjolaca. I svi pričaju španjolski. I hrana je španjolska, i recepcionist u hotelu"

ŽIVOTINJE U ZOOLOŠKOM SU NAMRGOĐENE

"Životinje u zoološkom izgledale su tužno i rasplakale su našu djecu", uznemireno je napisala jedna mama: "Može li ih netko istrenirati da se smiju?"

MA, GDJE JE TA LONDONSKA PLAŽA?

Neki očito ne barataju informacijom da London nije smješten uz more. "Naš londonski apartman nije imao pogled na more", napisao je jedan razočaran par, dok je jedna žena upozorila ostale turiste: "Žao nam je što moramo biti nosioci loših vijesti, ali London je zapravo smješten 55 kilometara od najbliže plaže"

DAJTE NAM MASLACA, LJUDI, DAJTE NAM MLIJEKA

Jedni Britanci ponudu kafića u Rimu doživjeli su kao pljusku u lice. "Morali smo jesti sendvič koji nije bio premazan maslacem s obje strane, i još gore, uz čaj nam nisu poslužili mlijeko"

MONA LISA JE SKROZ MALA

Sorry, ljudi ali to je već poznata informacija. Slavni Louvre naljutio je jednog korisnika TripAdvisora koji je napisao: "Louvre - loš. To je 14 do 16 kilometara dosade. Mona Lisa je mala. Možda formata A4. A taj osmijeh? Izgleda kao da je upravo opljačkala banku"

OSTALA SAM TRUDNA. BAŠ VAM HVALA!

Vjerovali ili ne, ne ovisi samo o vama hoćete li ostati trudni, već i o osoblju hotela. Jedna žena požalila se na internetu: "Zaručnik i ja tražili smo sobu s odvojenim krevetima, a dali su nam sobu s bračnim krevetom. Sada sam trudna!"

MRZIM BERTA

"Kad smo stigli u resort doznali smo da su Mavis i Bert isto tamo. Mrzim Berta.", napisao je jedan gospodin na stranici resorta.

KAKO SE BALON NA TOPLI ZRAK NAŠAO U ZRAKU?

"Oko balona za letenje nigdje nije bio postavljen znak da nije za one koji se boje visina"

UH, KAKO JE VODIČ BIO RUŽAN

"Vodič nam je bio daleko preružan", napisala je jedna razočarana žena, "Kako da se divimo prekrasnom pogledu uz takvo lice?"

TA KIŠA JE STVARNO BAHATA

"Padalo je dok smo bili u Španjolskoj! Nismo znali da u Španjolskoj može padati kiša". Padaline na 'neočekivanim' lokacijama šokirale s jedan par.

PROBLEM JE U PLAŽI, A NE SUPRUGU

Jedna očajna žena, nakon putovanja koje je loše prošlo, požalila se na internetu: "Topless plaže trebalo bi zakonom zabraniti. Moj suprug cijelo je vrijeme buljio u žene koje su prolazile kraj nas"

putovanje

zabava

recenzija

pritužba

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter