Čista matematika

Ovo je tajna uspješnog braka Marka Zuckerberga


Dina Plevnik Hajduk
08.07.2017.20:10
Ovo je tajna uspješnog braka Marka Zuckerberga
Profimedia

sažeto

Od samog starta, Priscilla i Mark imaju ugovor s jednom važnom stavkom


Dina Plevnik Hajduk
08.07.2017.20:10

Sretan brak samo je u filmovima nešto što parovima pada s neba, dok svi oženjeni znaju kako je na dugotrajnom ljubavnom odnosu potrebno raditi kako bi iz godine u godinu bio sve jači.

Svaki savjet mladim bračnim parovima uvijek je dobrodošao pogotovo od osoba koje se ubrajaju u najuspješnije ljude na svijetu.

Marka Zuckerberga, osnivača Facebooka često prikazuju hladnim i bezosjećajnim, no čini se da u ljubavnom životu problema nema jer je već 14 godina u vezi s Priscillom Chan, s kojom sada čeka drugu bebicu.

Ljubav s faksa

"Moja najljepša uspomena s fakulteta je Priscilla", rekao je u jednom govoru i objasnio kako ju je upoznao na zabavi nakon izbacivanja društvene mreže Facemash, koja je bila preteča Facebooka.

"Bez Facemasha ne bih upoznao Priscillu, a ona je najvažnija osoba u mom životu pa možemo reći da je to jedan od najvažnijih poteza koje sam napravio", priznao je milijunaš Mark.

Par se vjenčao 2012. godine, 2015. su dočekali prvu kćerkicu Max, a Priscilla je sada ponovno trudna.

Koja je tajna njihovog skladnog braka?

Kao što je i za očekivati od ljudi s njihovim vještinama - stvar je u preciznosti i brojkama!

Kako piše Brit.co, na samom početku veze, Priscilla je zahtjevala da Mark potpiše ugovor o vezi u kojem je najvažnija stavka bila obavezno druženje. U 7 dana tjedno, Mark i Priscilla morali su provesti barem 100 kvalitetnih minuta zajedno plus izaći na jedan dejt.

Premda su strašno zaposleni, tog se pravila drže i dan danas i zato njihov brak cvjeta.

Parovima koji provode svaki dan zajedno to možda zvuči malo, ali kad razmislite koliko se zapravo družite bez gledanja u televizor i pametni telefon, uvidjet ćete da jedan spoj tjedno i 100 minuta aktivnog druženja i nisu tako loša ideja.

Facebook

brak

muško ženski odnosi

Mark Zuckerberg

uspješan brak

tajna uspjeha

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter