DONJE RUBLJE KAO BAZA LOOKA

Osebujna modna trendseterica zna sve ključne komade ovog proljeća


100posto
20.03.2019.16:00
Osebujna modna trendseterica zna sve ključne komade ovog proljeća
Press Foto

sažeto

Tajna dobrog stila je u odličnim detaljima, ali tajna dobrog stava je u udobnosti i seksepilu


100posto
20.03.2019.16:00

Činjenica je kako se i ''najdosadniji'' modni komad može nositi s toliko samopouzdanja da izgledate kao da ste sišli s modne piste, a ako se pitate u čemu je točno tajna – u donjem rublju. Donje rublje može itekako utjecati na naše samopouzdanje i dati nam ''injekciju'' elana jer samo vi (i vaša bolja polovica) znate što se skriva ispod vašeg outfita.

Press Foto

Ali, kada je odabir donjeg rublja u pitanju, također postoje fantastične kombinacije, poigravanja materijalima, uzorcima i detaljima. Kombinacija nježnosti, strasti i romantike za ovu sezonu dolazi nam iz fantastične Lisca nove kolekcije koja se poigrala upravo suprotnostima koje se skrivaju u svakoj ženi.

Press Foto

Press Foto

Materijal boje kože uz detalje poput elastične čipke te romantični modeli s mrežastom tkaninom idealan su odbir za dnevnu eleganciju, bez obzira preferirate li klasičnu kombinaciju grudnjaka i gaćica ili više volite udobnost bodija. Za dnevne kombinacije najčešće se biraju sofisticirani i svjetliji komadi koji se neće pretjerano isticati kod poslovnih kombinacija s bluzama, košuljama i haljinama.

Press Foto

Press Foto

Tamni tonovi zavladali su modernim krojevima koji se češće biraju za večernje prigode i dodatan naglasak ženstvenosti. Trokutasti grudnjaci i retro modeli high-leg gaćica dodatno su ukrašeni romantičnim motivom sitnih srca i probudit će pin-up djevojku u vama.

Press Foto

Press Foto

Ako se želite osjećati poput prave dive iz doba zlatnog Hollywooda, savršen odabir je raskošni plise sa satenskim aplikacijama i Swarovski kristalima te čipkanim cvjetnim motivom na grudnjaku.

Press Foto

Press Foto

Bez obzira za kakvu kombinaciju se odlučite, Lisca rublje će svakako u vama probuditi pravu elegantnu damu, a udobnost i vrhunski materijali omogućit će vam dodatnu dozu samopouzdanja i osmijeha na licu te nevjerojatno dobre karizme.

Press Foto

moda

donje rublje

grudnjak

gaćice

grudnjaci

Lisca

bodi

newsletter

Prijavite se na Newsletter