Celebrity ranoranioci

Oni nisu bolji od nas, samo jako malo spavaju


Dina Plevnik Hajduk
23.11.2017.10:55
Oni nisu bolji od nas, samo jako malo spavaju
Profimedia

sažeto

Žalite se što ste spavali samo sedam sati? Michelle Obama diže se u 4 ujutro!


Dina Plevnik Hajduk
23.11.2017.10:55

Super izgledaju, rade na pet različitih projekata i još imaju vremena za obitelj i obilaženje evenata. Kada slavne osobe sve to stižu?

Moćnicima iz celebrity industrije i poslovnog svijeta novac omogućava da neke stvari naprave brže i efikasnije od nas, običnih smrtnika, koji se sami moramo brinuti za svoju šminku, frizuru, garderobu, čišćenje i kuhanje, ali to ne znači da najuspješniji među njima svaki dan spavaju do podneva i zatim se izležavaju uz bazen.

Pogledajte kada ustaju celebrity ranoranioci:

Michelle Obama - 04.00

Bivša prva dama ustaje u 4 ujutro kako bi sa suprugom vježbala u kućnoj teretani. "Obično tamo stignem prije njega. Gledamo sportske kanale, vježbamo i pričamo", izjavila je.

Anna Wintour - 05.45

Strah i trepet modnog svijeta, Anna Wintour ustaje svaki dan u 05.45 kako bi mogla sat vremena igrati tenis prije nego joj frizerka isfenira kosu na prepoznatljivu frizuru.

Gwyneth Paltrow - 04.30

Popularna glumica ustaje ovako rano jer želi biti u miru i vježbati jogu. "Nisam jutarnji tip. To je stvar upornosti", izjavila je za In Style.

Mark Wahlberg - 02.30

Slavni glumac i producent ustaje u suludo doba kako bi odradio čak dva treninga. Prvo vježba u kućnoj teretani, a zatim se vozi do košarkaškog igrališta gdje igra košarku. Već u 6 jede doručak koji se sastoji od salate i piletine, piše Standard.co.uk.

via GIPHY

Victoria Beckham - 06.15

Mama Beckham ustaje nešto iza 6 sati, ali ne zbog tjelovježbe. Želi imati sat vremena za posao, prije nego klinci ustanu iz kreveta.

Howard Schultz, generalni direktor Starbucksa - 04.30

Howard ustaje jako rano, dva sata čita novine, pretražuje internet i vježba, a zatim kreće na posao.

celebrity

Victoria Beckham

san

slavni

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter