DEKORACIJE ZA SVAKOGA

Novi trendovi u color blockingu interijera


Iris Hazler
23.06.2017.12:15
Novi trendovi u color blockingu interijera
Facebook

sažeto

Ljeto je i službeno počelo, a kako ga bolje proslaviti nego s kombinacijom razigranih boja u vlastitom domu?


Iris Hazler
23.06.2017.12:15

Najtoplija sezona u godini poziva na smjeliji, šareni dizajn interijera koji će tvom domu pružati pravi ljetni sjaj. Color blocking ili kombinacija više boja u trendu je već sezonama, ali sada se pravila mrvicu mijenjaju.

Facebook

Kontrastne boje u kombinacijama s različitim oblicima, linijama i nijansama daju svakoj prostoriji svjetliju i energičniju privlačnost koja je idealna za sunčano vrijeme.

Facebook

Dakle, ako ste raspoloženi za razbijanje monotonije i dosade bijelih i sivih nijansi, postoji bezbroj novih načina za stvaranje oblika posvuda - od poda do stropa pomoću boje, tekstila, namještaja, pa čak i dekoracija.

 Facebook

Kada je riječ o osvježavanju prostorije s ljetnom bojom, teško je pogriješiti sa sunčanim nijansama žute boje. No, tajna je u liniji razdvajanja: kontrastna kombinacija žute i  bijele boje stvara još svjetliji osjećaj i vizualno povećava prostoriju.

 Facebook

Color blocking može dati bilo kojem prostoru vlastitu osobnost upotrebom raznih oblika i nijansi kako bi se stvorio jedinstveni uzorak. Šareni geometrijski tepih odličan je detalj za stvaranje prostora u apstraktnu umjetnost.

 Facebook

Kada je riječ o prozorima, odličan je dodatak boja u vidu zavjesa s color blocking metodom koje u sobi stvaraju dinamičan i živahan dojam s minimalnom promjenom u prostoru.

 Facebook

Geometrija je uvijek in, pa tako i oštri kutovi, futuristički oblici i mješavina više svijetlih, toplih i hladnih nijansi, a to je najlakše postići s neobičnim pločicama u kupaonici ili kuhinji.

 Facebook

Facebook

interijeri

uređenje doma

uređenje interijera

boje

color blocking

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter