Bit će moćna i privlačiti novac

Nova kraljevska beba imat će jednu važnu poveznicu s princezom Charlotte i kraljicom, poručuje astrolog


Dina Plevnik Hajduk
17.11.2017.13:45
Nova kraljevska beba imat će jednu važnu poveznicu s princezom Charlotte i kraljicom, poručuje astrolog
Profimedia

sažeto

Čini se da će kraljevska obitelj dobiti još jednog rođenog vladara


Dina Plevnik Hajduk
17.11.2017.13:45

Misteriozan trbuščić Kate Middleton još uvijek nije narastao, a Britanci već nagađaju kojeg će spola biti beba, hoće li kraljevska obitelj dobiti blizance i kakvo će ime ili imena odabrati vojvotkinja i princ William.

Profimedia

Jedno od točnijih predviđanja moglo bi biti ono vezano uz horoskop, prema kojem bi beba mogla biti rođena u istom znaku kao još neki članovi obitelji.

Naime, astrologinja Susan Miller termin poroda smjestila je između 20. i 30. travnja 2018. godine, što znači da će kraljevska pridošlica biti Bik u horoskopu.

Palača je već puna značajnih žena Bikova, sama kraljica Elizabetha II. rođena je u tom znaku (21.04.), baš kao i mala princeza Charlotte (02.05.), miljenica Velike Britanije.

Profimedia

Astrologinja predviđa da bi upravo zbog toga Elizabetha, Charlotte i nova bebica, pogotovo ako bude ženskog roda, osjećati posebnu povezanost.

"Bikovi su odvažni, prodorni i snažni, rođeni vladari koji novac privlače poput magneta. Beba će biti praktična, odana i odličan pregovarač", objasnila je Susan Miller za InStyle.

Ako budu blizanke, nestašni princ George mogao bi imati problema s uspostavljanjem vladavine u dječjoj sobi. ;)

Profimedia

Zanimljiva činjenica: Beba će biti peta u redu za kraljevsku krunu te princa Harryja baciti na šesto mjesto. Na prvom mjestu nalazi se princ Charles, slijedi ga sin William pa maleni princ George, a Charlotte se nalazi na četvrtom mjestu.

 

kraljevska obitelj

princ Harry

Kate Middleton

beba

horoskop

kraljica

princeza

Charlotte

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter