Party za ekipu od 9 do 99

Ne trebaš zabraniti frendovima da dovedu klince na tulum - trebaš samo napraviti par prilagodbi


100posto
10.12.2018.09:00
Ne trebaš zabraniti frendovima da dovedu klince na tulum - trebaš samo napraviti par prilagodbi
iStock

sažeto

Nekoliko savjeta kako sačuvati stan, a dopustiti klincima da se zabave


100posto
10.12.2018.09:00

Ako ste već u onim godinama kad imate prijatelje koji imaju djecu - ili vi sami imate potomke - jasno vam je da je kućni tulum "samo za odrasle" prilično teško izvesti. Jednostavno, ako zabranite dolazak klincima vjerojatno vam nitko neće doći. Ipak, to ne znači da je tulum skroz propao. Uz nekoliko prilagodbi i malo pripreme moguće je prirediti super tulum u kojem nitko nikoga neće tlačiti i svi će se zabaviti.

Naravno, kao i prije svakog tuluma, makni sve lako lomljive stvari i one koje su ti drage, a mogle bi "stradati".

Isplaniraj aktivnosti samo za klince

Najbolje bi bilo da klinci imaju svoju sobu ili kutak u kojem će se igrati i družiti. Klinci ne žele slušati dosadne razgovore odraslih zato ih poštedite toga. A i roditelji bi se rado odmorili od toga da svako malo paze na njih. Ako imate mjesta, rezervirajte cijelu sobu za klince - i ako su svi dovoljno stari da se sami igraju. Izvadite igračke i pustite ih da se zabavljaju, a za svaki slučaj ostavite vrata otvorena tako da ih stalno možete imati na oku.

Društvene igre

Aktivnosti za klince neka budu takve da im roditelji ne trebaju. Uvijek im možete dati društvene igre koje već poznaju - Čovječe, ne ljuti se, Monopoly i slično, za koje im neće trebati pomoć odraslih. Također, isplanirajte što bi ih moglo zabaviti tako da se svi zajedno igraju, a ne svako dijete za sebe.

Izbjegavajte nered

Djeca će napraviti nered u svakom slučaju, ali to ne znači da ih trebate poticati. Super je isplanirati igru bojanja ili crtanja, ali izbjegavajte pri tome vodene bojice. Plastični pištolji na vodu sigurno su zabavni, ali samo ako se radi o tulumu u vašem dvorištu. Svakako maknite sve što bi se moglo razbiti ili uništiti s mjesta gdje će djeca boraviti jer tako samo izazivate vraga.

Pazite na hranu

Mnogi klinci su dosta izbirljivi oko hrane, neki su možda alergični pa pazite što ćete poslužiti. Raspitajte se kod prijatelja koji dolaze s djecom što vole jesti, odnosno što znaju da sigurno neće proći. Neka hrana bude jednostavna, a ovisno o dobi djece, pazite i da sve što poslužite mogu jesti sami, bez pomoći roditelja. Hranu i piće za njih postavite na mjesto gdje će im biti lako dostupno, ako imate čaše s poklopcem i slamkom svakako ih dajte klincima da izbjegnete prolijevanje.

Bez gnjavaže

U svakom slučaju je bitno da sebi olakšate život pa nemojte komplicirati stvari. Primjerice, možda vam se čini slatkim napraviti cupcakes za klince - sve dok se ne sjetite da svaki kasnije morate ukrasiti, po mogućnosti drugačije, biti jako kreativni s ukrasima i slično. Nemojte si to raditi - klinci će biti zadovoljni i s običnim kolačićima koji nisu savršeno aranžirani. Maksimalno pojednostavite sve jer će tako svima biti zabavno.

Party crashers upadaju na tvoj tulum i donose super nagrade!

Ako radiš tulum ove subote i želiš se pobrinuti da se o njemu još dugo priča, uključi se u naš party natječaj i zagarantiraj sebi i svojoj ekipi ludu zabavu!

Prijavi svoj tulum, pokaži nam jesi li party princess ili party animal i iznenadi sve ovom super nagradom – Sensation energy ekipa će crashati tvoj party, nagraditi sve s poklonima i paketima proizvoda te energizirati vaše druženje!

Natječaj se odvija kroz četiri tjedna kruga i možeš sudjelovati u svakom od njih! Prijaviti se možeš svaki tjedan od ponedjeljka u 10 sati do petka u 10 sati, imena dobitnika ćemo objaviti u petak u 11 sati u našem Party specijalu, a već dan nakon, u subotu iza 20 sati, ti dolazimo na tulum! Posljednji krug prijava završava u petak 14. prosinca.

Prijavi se popunjavanjem obrasca svojim osobnim podacima kako bismo te mogli kontaktirati u slučaju dobitka, odgovori kreativno na nagradno pitanje, a naš party žiri će odabrati najkreativnije među vama. Sretno!

*U natječaju mogu sudjelovati samo osobe starije od 18 godina, a nagrada se odnosi samo na tulume na području Zagreba.

djeca

party

tulum

Party Crashers

Klinci

igre

newsletter

Prijavite se na Newsletter