Zabava bez bankrota

Ne moraš potrošiti svu ušteđevinu da bi se dobro zabavio i organizirao super party


100posto
03.12.2018.09:00
Ne moraš potrošiti svu ušteđevinu da bi se dobro zabavio i organizirao super party
iStock

sažeto

Možeš napraviti super party bez da potrošiš sve novce ikad - evo kako


100posto
03.12.2018.09:00

Imaš rođendan, slaviš useljenje u novi stan ili samo želiš okupiti ljude koji su ti dragi na super tulumu? Sve to zvuči odlično, ali stanje na računu govori ti da to baš i nije najbolja ideja? Možda ipak ne trebaš odustati od svega. Uz par savjeta i dobru organizaciju, možeš izvući najbolje iz ove situacije.

Smanji listu gostiju

Ne moraš uvijek pozvati sve ikad na svoj tulum. Probaj smanjiti listu gostiju i pozovi samo najbliže frendove. Bit će ti puno jednostavnije organizirati se, a nećeš morati trošiti previše na cugu i hranu, kao ni na ukrase.

Prati akcije i popuste

Ne moraš kupovati najskuplji čips ili gostima nuditi vino u butelji. Nitko neće shvatiti jesi li kupio generički čips koji se zove "Čips", a ti ćeš uštedjeti. Na takvim stvarima stvarno ne trebaš razbijati glavu. Također, prati popuste i kupi ono što je na akciji. Ako u tvom supermarketu imaju odličnu cijenu određenih artikala, možeš od toga napraviti i neki tematski party - npr. ako su na akciji tortilja čips i umaci ili tekila - meksički party nudi se sam od sebe.

Posudi

Nećeš posuditi hranu i piće, naravno, ali ako znaš da prijatelj ima dekoracije koje bi ti dobro došle, dobru glazbenu liniju ili višak starih čaša i drugih potrepština za tulum, zašto ih ne bi posudio? Nema potrebe da kupuješ sve što ćeš koristiti tu jednu večer, pogotovo ako se radi o većem okupljanju ili ako je nešto tematski. Npr., ako organiziraš božićni party, pitaj nekog od prijatelja imaju li lampice i dekoracije koje ti mogu posuditi ili čak plastični bor, ako ga ti nemaš.

Neka svatko donese nešto

Zamoli prijatelje da svatko donese jednu bocu pića ili neku hranu i grickalice. Tako nema opasnosti da će ti u jednom trenutku nedostajati bilo čega, svatko će ponijeti ono što i sam želi piti i jesti, a ti se nećeš istrošiti. Kupi samo ono najnužnije i samo gledaj kako timski rad rješava sve probleme!

Budi kreativan

Možda stvarno ne trebaš imati klasičan party - zašto ne bi probao iskoristiti nešto što već imaš doma ili možeš lagano nabaviti? U predbožićno vrijeme sasvim je legitimno organizirati tulum na kojem ćeš umjesto alkohola posluživati vruću čokoladu ili čak čaj. Organiziraj tulum na kojem će se piti kuhano vino i razigraj se sa začinima. Uključi svoju kreativnu stranu i iskoristi sve što možeš u stanu kako bi tulum prošao bez problema, stresa i previše potrošenih novaca.

Party crashers upadaju na tvoj tulum i donose super nagrade!

Ako radiš tulum ove subote i želiš se pobrinuti da se o njemu još dugo priča, uključi se u naš party natječaj i zagarantiraj sebi i svojoj ekipi ludu zabavu!

Prijavi svoj tulum, pokaži nam jesi li party princess ili party animal i iznenadi sve ovom super nagradom – Sensation energy ekipa će crashati tvoj party, nagraditi sve s poklonima i paketima proizvoda te energizirati vaše druženje!

Natječaj se odvija kroz četiri tjedna kruga i možeš sudjelovati u svakom od njih! Prijaviti se možeš svaki tjedan od ponedjeljka u 10 sati do petka u 10 sati, imena dobitnika ćemo objaviti u petak u 11 sati u našem Party specijalu, a već dan nakon, u subotu iza 20 sati, ti dolazimo na tulum! Posljednji krug prijava završava u petak 14. prosinca.

Prijavi se popunjavanjem obrasca svojim osobnim podacima kako bismo te mogli kontaktirati u slučaju dobitka, odgovori kreativno na nagradno pitanje, a naš party žiri će odabrati najkreativnije među vama. Sretno!

*U natječaju mogu sudjelovati samo osobe starije od 18 godina, a nagrada se odnosi samo na tulume na području Zagreba.

party

tulum

Party Crashers

kućni tulum

newsletter

Prijavite se na Newsletter