BEEP BEEP!

Muškarci koji su loši vozači su loši i u seksu!


Iris Hazler
16.03.2017.20:15
Muškarci koji su loši vozači su loši i u seksu!
Profimedia

sažeto

Britanski psiholog predstavio je teoriju u kojoj su muškarci koji nemaju osjećaj pravilne vožnje automobila, loši i u intimnim odnosima


Iris Hazler
16.03.2017.20:15

Nepoštivanje prometnih znakova može biti pokazatelj i lošeg partnera u krevetu. Britanski psiholog Chris Burges je u svojim istraživanjima otkrio kako su loši vozači i loši ljubavnici.

Njegova preporuka ženama jest da se provozaju s voljenim muškarcem i posebno obrate pažnju na njegov način vožnje i poštivanje prometnih pravila. S kolegom se slaže i psihologinja iz Berlina, Gisele Tideman koja tvrdi da se muškarci moraju držati određenih pravila tijekom vožnje i da žene na to moraju obratiti posebnu pozornost.

U pitanju su prvenstveno prometna pravila za koja tvrdi, ako ih muškarac ne poštuje, da je jednako tako nepažljiv i u krevetu. Muškarci koji brzo voze su egocentrični i ne pružaju dovoljno pažnje svojoj partnerici i njezinom užitku, dok su oni koji oprezno prebacuju mjenjač nježni i ponekada im nedostaje volje za eksperimentiranjem.

Čitava studija ne pokazuje kakve su vozačice u krevetu, ali ne sumnjamo da u oba spola vožnja i nije krucijalna kada je vođenje ljubavi u pitanju.

seks

seksualnost

vozači

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter