Bubble štivo

'Moj ne tako savršeni život': Novi uradak iz pera slavne Sophie Kinselle zavoljet ćete na prvu


100posto
28.03.2018.19:30
'Moj ne tako savršeni život': Novi uradak iz pera slavne Sophie Kinselle zavoljet ćete na prvu
Znanje

sažeto

Chick lit u kojem veliku ulogu igra savršeni život na Instagramu ne smijete propustiti


100posto
28.03.2018.19:30

Sophie Kinsella je apsolutna carica chick lita i to dokazuje svakom svojom novom knjigom. U nakladi Znanja ovih dana imamo priliku čitati "Moj ne tako savršeni život", knjigu koja je sve samo ne dosadna.

Katie Brenner ima savršen život: živi u stanu u Londonu, radi na fenomenalnom poslu i sve to se vidi na njenom Instagram profilu. OK, ona zapravo unajmljuje malu sobu u kojoj nema mjesta za svoju odjeću, putuje satima do svog radnog mjesta niže administratorice i život koji objavljuje na Instagramu zapravo nije njezin. Ipak, jednoga dana sigurno će živjeti takav život, zar ne?

Znanje

Međutim, kad joj njena megauspješna šefica Demeter uruči otkaz, svi Katieni snovi padaju u vodu pa je primorana vratiti se kući u Somerset gdje pomaže svome ocu da pokrene novi posao glampinga na njihovoj farmi. Kad Demeter i njena obitelj rezerviraju odmor na farmi, Katie vidi svoju priliku.

S druge strane, u čitavu priču se umiješa i frajer, jer bez frajera chick lit ne bi bio chick lit. Osim što joj glavobolju zadaje šefica sama po sebi, čini se kako naša glavna junakinja nekada i namjerno zagorčava sama sebi život. Ipak, sve smo se našle u sličnim pričama, zar ne? Samo što je lakše takve priče čitati u knjigama nego ih zapravo proživljavati. Sve Katiene uspone i padove sigurno ćete zavoljeti na prvu, a spisateljica će vam biti sigurno još draža nakon ove knjige. Opustite se i čitajte, sjajno je.

knjiga

bubble štivo

recenzija

chick lit

Sophie Kinsella

newsletter

Prijavite se na Newsletter