Domaća YouTube scena prodrmana

Mladi ste, ali niste sigurni da ste odrasli? Novi podcast 'nemoj me.' baš je za vas, predstavljen je ovog vikenda i svi pričaju o njemu


100posto
10.09.2019.15:55
Mladi ste, ali niste sigurni da ste odrasli? Novi podcast 'nemoj me.' baš je za vas, predstavljen je ovog vikenda i svi pričaju o njemu
Promo

100posto
10.09.2019.15:55

Podcast nemoj me., novost na hrvatskoj YouTube sceni, u subotu je doživio svoju premijeru. Ubrzo nakon objave, prva epizoda dospjela na 11. mjesto na YouTubeovom popisu najpopularnijih, odnosno "trending" videa u Hrvatskoj.

Podcast nemoj me. odgovora na pitanje što zapravo osobu čini odraslom i, zajedno s publikom, dešifrira današnju okolinu.

Pokretačica projekta je Maša Zibar, influencerica i youtuberica s kanala Mashin' the Beauty gdje okuplja preko 85,000 pretplatnika. Uz Mašu, u ulozi suvoditelja su Nina Remenar i Filip Jančik, ujedno dugogodišnji prijatelji.

Svake subote ovaj osebujan trojac pretresat će zanimljivosti iz Hrvatske, svijeta i pop kulture te komentirati životne situacije s kojima se susreću mladi ljudi u Hrvatskoj: od situacija na današnjoj dating sceni, romantičnih i malo manje romantičnih veza do prijateljstava, izazova u poslovnom svijetu i odnosa prema samom sebi.

"Ideja iza projekta je obratiti se jednoj generaciji i zajedno komentirati sve #nemojme situacije s kojima se svakodnevno susrećemo. Želimo pokazati neku drugu, našu perspektivu gledanja na život i pritom se dobro zabaviti. Publika čini veliki dio ovog showa, njihova iskustva su neiscrpan izvor tema, ali i smijeha", izjavila je Maša Zibar i pozvala gledatelje na prijavu svake #nemojme situacije na društvene mreže podcasta.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by nemoj me. (@nemojmepodcast) on Aug 25, 2019 at 5:55am PDT

Što je uopće podcast?

Podcast je nova forma sadržaja emitiranog putem digitalnih medija. Namijenjen je slušanju preko servisa kao što su Anchor, iTunes, Google Tunes ili SoundCloud, a proširio se i na YouTube kako bi publika dobila i vizualno iskustvo emisije.

Na Zapadu je podcast jedna od najgledanijih forma digitalnog sadržaja. Svaki podcast se bavi određenom tematikom na sebi svojstven način i tako gradi publiku. Neki od najpopularnijih svjetskih podcasta obrađuju društvene aktualnosti u zemlji, svijetu, komentiraju društvene mreže i međuljudske odnose.

Podcast nemojme. zapratite na Facebooku, Instagramu, te YouTube kanalu Mashin' the Beauty na kojem će biti objavljivan svake subote u 11 sati.

podcast

Maša Zibar

nemojme

newsletter

Prijavite se na Newsletter