ISPROBALI SMO, VJERUJTE NAM

Mislite da vam u životu ne treba stimulator klitorisa? Razmislite još jednom


Ines Madunić
14.04.2018.21:00
Mislite da vam u životu ne treba stimulator klitorisa? Razmislite još jednom
iStock

sažeto

Da, i ja sam tako mislila dok u moj život nije došla SONA... Ostalo je povijest


Ines Madunić
14.04.2018.21:00

Prošla su vremena kad ste seks igračku mogli nabaviti u opskurnim seks shopovima i kad su se vibratori skrivali po ladicama s donjim rubljem. Pop kultura odigrala je veliku ulogu u tome – sjetimo se ''Seksa i grada'', kad je Miranda pred svojom bogobojaznom spremačicom obranila svoje pravo da u noćnom ormariću ima vibrator, a ne Majku Božju.

Da, živimo u vremenu kad svaka žena koja drži do sebe ima barem jednu igračku koja će joj skratiti vrijeme između Tinder dejtova ili kad je muž na službenom putu. A i prošla su ona vremena kad je izbor igračaka bio vrlo ograničen. Danas vibratore možete slobodno staviti na policu, a da nitko ne shvati čemu ta lijepa napravica služi. Možda to ipak nemojte napraviti jer je čuvanje i briga za naše prijatelje vrlo bitna stavka, ali samo kažemo. Lijepi su.

Inače, 14. travnja obilježava se Međunarodni dan kunilingusa i kolača (ne, ne šalimo se, to je odgovor na Steak and blow job day), zbog čega je to savršena prilika da dame pojedu kolač, a njihovi partneri/ce pojedu njih. Ili da isprobate našu prvu igračku mjeseca.

Ulazimo na prilično nepoznat teritorij – stimulator klitorisa.

Lelo SONA proizvod je koji je namijenjen ženama i napravio je svojevrsnu revoluciju na tržištu. Naime, radi se o soničnom stimulatoru, što znači da radi na drugačijim principima od drugih vibratora, primjerice tzv. zečića. Jer, svi drugi vibratori klitoris stimuliraju samo površno, odnosno bave se samo njegovim završetkom. A iako se može vidjeti i opipati, klitoris nije samo točkica – ovo vani završeci su živaca, a klitoris je puno veći organ. Na to su mislili dobri ljudi koji su osmislili SONU, jer ona koristi zvučne valove koji stimuliraju ne samo vanjski, nego i unutarnji dio tog organa užitka. SONA, zapravo, funkcionira kao svojevrsni zvučnik, ali se ne čuje ništa osim vašeg orgazma.

Lelo

Iz Lela kažu da SONA stimulira 75 posto više klitorisa, što znači i puno intenzivnije orgazme.

SONA je prvi stimulator klitorisa koji sam probala, a znate kako to već ide – ne znaš da ti nešto treba dok to ne nađeš.
Otprilike pet minuta bilo je dovoljno da javim svim frendicama da će dobiti SONU za rođendan jer znam da im treba i da će ih usrećiti – nebitno jesu li u vezi ili single.

Inače, mnoga istraživanja pokazuju kako većina žena ne doživi orgazam penetracijom, dok stimulacijom klitorisa to ide puno lakše i brže. Ako ste jedna od onih koje imaju manje osjetljiv klitoris i postizanje orgazma vam je teško čak i prilikom oralnog seksa, SONA je proizvod za vas. Ima osam brzina ili bolje rečeno načina rada, jer ne radi o klasičnim brže-sporije kategorijama, nego o različitim ''uzorcima'' vibriranja. S obzirom na to da je SONA prilično intenzivna, svaki se način rada može usporiti. Upravo zbog svog intenziteta, za one koje imaju jako osjetljiv klitoris SONA će najbolje raditi na tim manjim ''brzinama''.

Kako se radi o soničnom stimulatoru, SONA ne mora nužno biti pritisnuta direktno na klitoris. Pogotovo ako želite produžiti ''predigru'' i postupno graditi orgazam. Zvučni valovi radit će za vas i ako vibrator nije samo na jednoj točki.

U tom je smislu bolji izbor od ''zečića'' za žene koje teže doživljavaju vaginalni orgazam ili više vole klitoralnu stimulaciju jer zečićeve uši ponekad ''promaše'' poziciju, dok SONU lako možete namjestiti kako bi vam pružila maksimalni užitak. A čak i ako nije baš na tom mjestu, osjećaj je puno intenzivniji nego kad obični vibrator''promaši''.

Usporednom analizom došla sam do zaključka da je orgazam sa SONOM zaista drugačiji nego s drugim vibratorima; intenzivniji su, imaju potencijal trajati dulje i nekako su... sveobuhvatniji.

Sve u svemu, SONA je zaista uređaj koji se isplati imati. Ako imate problema s postizanjem orgazma, manje osjetljiv klitoris, niste fan penetracije ili jednostavno želite orgazam brže i bolje – SONA će vam ispuniti sve želje.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

SONA dolazi u više verzija, a možete ih kupiti u roza, crnoj ili lila boji. Puni se preko USB-a, a baterija traje oko sat vremena – vjerujte, sasvim dovoljno. SONA je potpuno vodootporna tako da ju možete koristiti i u vrućoj kupki ili pod tušem.

Izrađena je od kvalitetnog premium silikona, a kao i svaku igračkicu, najbolje će biti da je perete u mlakoj vodi i s blagim sapunom, najbolje nekim za intimnu njegu koji nipošto ne smije sadržavati alkohol. SONA je vrlo lagana, ima samo 116 grama, a dizajnirana je tako da savršeno odgovara vašoj ruci.

Lelo

Malena je pa stane u svaku torbicu, vrlo je tiha – kad je najglasnija proizvodi maksimalnih 50 decibela. I da, SONA je jedna od onih igračaka koje možete staviti na policu, a nitko neće shvatiti da se radi o vašem alatu za orgazam. Opet, najbolje će biti da ju čuvate u originalnom pakiranju ili u zaštitnoj torbici koju dobijete uz nju. Uživajte!

seks

seksualnost

orgazam

masturbacija

vibrator

Lelo SONA

stimulator klitorisa

bubble igračka mjeseca

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter