GODINE JOJ NE MOGU NIŠTA

Michelle Pfeiffer na premijeri pokazala kako je i dalje jedna od najstylish i najljepših žena na svijetu


Iris Hazler
03.11.2017.10:35
Michelle Pfeiffer na premijeri pokazala kako je i dalje jedna od najstylish i najljepših žena na svijetu
Profimedia

sažeto

Londonska premijera novog filma ''Ubojstvo u Orient Expressu'' okupila je pravu kremu Hollywooda


Iris Hazler
03.11.2017.10:35

Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley i Penelope Cruz glavne su zvijezde nove filmske ekranizacije ''Ubojstvo u Orient expressu'', a  na crvenom tepihu je svu pažnju ukrala upravo Michelle.

 Profimedia

Glumica je za premijeru odabrala fantastičnu srebrnu haljinu s potpisom modne kuće Prada, a sa svojih 59 godina pokazala je kako je i dalje jedna od najljepših glumica koja osvaja svojim stilom.

Profimedia

Elegantna duga haljina s naglašenim gornjim dijelom i dekolteom, stavila je u prvi plan glumičinu odličnu liniju, a s obzirom na srebrni efekt, Michelle je preskočila suvišne detalje. Cijeli look je upotpunila elegantnim dijamantnim visećim naušnicama cvjetnog motive i uz par prstenova. Frizuru je činila raspuštena blago valovita kosa, a make up je bio iznimno prirodan uz blagi smokey eyes te nude usne.

Profimedia

Njezina mlađa kolegica Daisy Ridley odlučila se za dramatičniji styling  u haljini Vivienne Westwood Couture. Smaragdna boja, naglašeni struk i voluminozni donji dio, Daisy je upotpunila visokom punđom i nakitom koji je također bio ukrašen smaragdima.

Profimedia

Penelope Cruz se odlučila za dramatičnu i pomalo mističnu eleganciju s potpisom brenda Temperley London. Elegantna haljina s izvezenim krupnim šljokicama presijavala se u crno-plavim tonovima, a Swarovski nakit dodatno je dao dimenziju glamura. Sandale Jimmy Choo 'Pearl' i elegantna frizura bili su samo šlag na torti izvrsne kombinacije za crveni tepih. 

haljina

crveni tepih

Penelope Cruz

Prada

Michelle Pfeiffer

Jimmy Choo

Daisy Ridley

Vivienne Westwood

Temperley London

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter