NOVITETI U NJEZI KOŽE

Maske za lice koje učvršćuju kožu kao najbolji tretman koji si možete priuštiti kod kuće


Iris Hazler
11.04.2018.14:40
Maske za lice koje učvršćuju kožu kao najbolji tretman koji si možete priuštiti kod kuće
Profimedia

sažeto

Maska za lice neka vam bude jedan od osnovnih rituala kada je vaše lice u pitanju


Iris Hazler
11.04.2018.14:40

Poznati brend Kiehl’s predstavlja svoj najnoviji proizvod Ginger Leaf & Hibiscus Firming Mask, masku obogaćenu s ekstraktima dva moćna prirodna sastojaka - đumbirovog lista i hibiskusa, za učvršćivanje i glađu kožu preko noći.

Prikladna za sve tipove kože, ova maska već po nanošenju donosi trenutačni učinak učvršćivanja i nevjerojatan osjećaj ugode zahvaljujući svojoj baršunastoj teksturi, što je čini brzom i jednostavnom dopunom dnevne rutine njege kože. Kontinuiranom primjenom, Ginger Leaf & Hibiscus Firming Mask ublažava izgled sitnih bora i ten čini mladolikijim.

Press Foto

Preporučuje se redovito korištenje Kiehl’sove maske Ginger Leaf & Hibiscus Firming Mask, do pet puta tjedno, nakon nanošenja tonera i seruma. Uvečer umasirajte masku u čistu kožu pokretima prema gore i u trenu ćete osjetiti djelovanje formule. Ostavite je preko noći te ujutro očistite kožu kako biste je uklonili.

Press Foto

Njezina baršunasta tekstura, učvršćujući i zaglađujući učinak čine je blagotvornom za kožu koja pokazuje znakove starenja te djeluje sivo i umorno. Eterična ulja donose ugodan i umirujući miris.

Jednokratna maska s hidrogelnim slojem i uljima za trenutačnu hidrataciju

Instant Renewal Concentrate Mask kreirana je prema željama kupaca koji su tražili masku u obliku maramice koja odgovara svim oblicima lica i jednostavno se nanosi. Sastoji se od dva dijela koji ugodno prianjaju i osiguravaju optimalnu apsorpciju ključnih sastojaka. Jedinstvena tehnologija hidrogelnog sloja s biocelulozom osigurava jednostavnije nanošenje bez kapanja, brzu apsorpciju i trenutačan osjećaj hidratacije.

Press Foto

"Najveći broj maski u obliku maramice koje se nude na tržištu izrađeno je od papira ili pamuka. Poznato je da ti materijali slabo prianjaju i nemaju dobru moć apsorpcije, što otežava nanošenje“, pojašnjava dr. Geoff Genesky, voditelj znanstvenih istraživanja. "Za razliku od tradicionalnih maski u obliku maramice, formula je ovdje izravno ubrizgana u hibridni spoj hidrogela i bioceluloze“.

Press Foto

Maska se stavlja na čistu kožu nakon nanošenja tonika. Pažljivo je rastvorite te uklonite zaštitni providni sloj. Nježno nanesite gornji sloj na lice, zaglađujući je od sredine lica prema vanjskim dijelovima. Nanesite donji sloj i ponovite postupak. Ostavite je da djeluje 10 minuta. Zatim je uklonite, a ostatke formule utrljajte u kožu dok se ne upiju. Koristite masku do 4 puta tjedno.

ljepota

beauty

njega kože

njega lica

maska za lice

Kiehl's

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter