Kraljica crvenog tepiha ponovno oduševljava

Lupita Nyong'o u glamuroznoj haljini s potpisom Halpern osvojila je naša srca


Dina Plevnik Hajduk
10.12.2017.10:15
Lupita Nyong'o u glamuroznoj haljini s potpisom Halpern osvojila je naša srca
Profimedia

sažeto

Na jučerašnjoj premijeri filma 'Star Wars: The Last Jedi' u Los Angelesu Lupita se pojavila u efektnoj svjetlucavoj haljini


Dina Plevnik Hajduk
10.12.2017.10:15

Otkako je 2013. godine stupila pod svjetla reflektora zahvaljujući ulozi u filmu "12 godina ropstva", Lupita Nyong'o ne prestaje oduševljavati svojim modnim stilom.

Profimedia

34-godišnja ljepotica kenijskog podrijetla, miljenica je dizajnera i modnih kritičara, ponajviše zbog izbora haljina za crveni tepih, modne igre u kojoj još nije pogriješila.

Na jučerašnjoj premijeri filma 'Star Wars: The Last Jedi' u Los Angelesu Lupita je još jednom oduševila u neočekivanoj svjetlucavoj haljini upečatljive zelene boje, koja je istaknula lijepu put i atraktivnu figuru simpatične glumice.

Profimedia

Ova čarobna kreacija stiže iz studija Halpern, 29-godišnjeg dizajnera Michaela Halperna koji trenutno oduševljava londonsku modnu scenu.

Michael, čiji su stil često nazivali 'kičastim' napokon je došao na svoje kolekcijom za proljeće/ljeto 2018. godine koju je predstavio na London Fashion Weeku, a koja je kritičare ostavila bez daha te novinare potaknula da naglase kako je njegova kolekcija puna šljokica vratila glamur u fokus.

Profimedia

Uz glamuroznu haljinu, Lupita je nosila sandale s remenčićima i jednostavan, ali dragocjen nakit s potpisom Tiffany&Co.

moda

haljina

dizajner

šljokice

Lupita Nyong'O

Halpern

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter