FASHION.HR

Lepršava retro Julija prošetala pistom Roberta Severa


Iris Hazler
30.03.2017.10:05
Lepršava retro Julija prošetala pistom Roberta Severa
Press Foto

sažeto

Samostalnom revijom Roberta Severa otvorena je prva večer Fashion.hr-a


Iris Hazler
30.03.2017.10:05

Jedan od najpopularnijih hrvatskih dizajnera otvorio je prvu večer Fashion.hr-a svojom romantičnom kolekcijom u kojoj je predstavio čak 60 kombinacija. Sever je ponovno svoju najveću inspiraciju pronašao u ženi, a njegova vizija je prikazuje kao neopterećenu romantičarku koja uživa u poigravanju s detaljima.

Press Foto

Retro prizvuk se protezao kroz čitavu kolekciju, ali istovremeno koketirajući s trendovima tako da je konačni dojam bio urban i moderan, a istovremeno chic i elegantan. Samom kolekcijom su dominirali vječni traper, intenzivne boje i floralni uzorak, a nije nedostajalo ni detalja od čipke, mašni te boho volana koji su krasili košulje.

Press Foto

Sever je još jednom stavio naglasak na krune koje su dale posebnu dozu glamura i romantike, jednako kao i Marija torbice, a oduševile su i zanimljive ogrlice izrađene od pečenog stakla koje su bile izvrsno kombinirane uz košulje i bluze.

Press Foto

Najveće oduševljenje publike izazvale su lepršave haljine cvjetnog uzorka te plisirane suknje midi dužine. Sever je još jednom u kolekciji ponudio komade u kojima se može pronaći svaka žena bez obzira na stil i građu, a njihova čar je što se s lakoćom kombiniraju jednako za casual kombinacije kao i za poslovni stil s blagim pomakom.

Press Foto

Iako se kolekcija sastojala od čak 60 modela, sama revija nije bila ni na trenutak zamorna. Svi stylinzi su imali kontinuitet koji nije bio naporan, a upotpunile su ih opuštene frizure za koje je bio zadužen Kevin Murphy tim pod vodstvom Katice Topčić, te make up sa Sašom Jokovićevim kao voditeljem make up tima.  

Press Foto

Press Foto

Press Foto

Press Foto

Više fotografija pogledaj u galeriji...

hrvatski dizajn

haljine

modna revija

fashion.hr

modni dizajn

čipka

Robert Sever

modni tjedan

torbe

cvjetni uzorak

volani

bluze

krune

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter