Riješi kviz i saznaj

Koji je koktel stvoren za tvoj horoskopski znak?


David Duspara
19.11.2018.15:00
Koji je koktel stvoren za tvoj horoskopski znak?
iStock

sažeto

Malo tko ne voli pročitati horoskop. Još je manje onih koji bi odbili dobar koktel.


David Duspara
19.11.2018.15:00

Jeste li ikad imali osjećaj koji vam govori da postoji piće koje je stvoreno za vas? Možda ste čak poželjeli imati ono 'svoje piće'. Osjećaj vas nije varao! Ako i niste ljubitelj horoskopa, dobar je osjećaj otkriti nešto novo što bi vam moglo uljepšati dane.

Slavna koktel diva Kat Odell u svojoj je knjizi otkrila tajne koktela za pojedine horoskopske znakove. U kvizu s jednim odgovorom otkrijte svoj sljedeći užitak!

Party crashers upadaju na tvoj tulum i donose super nagrade!

Ako radiš tulum ove subote i želiš se pobrinuti da se o njemu još dugo priča, uključi se u naš party natječaj i zagarantiraj sebi i svojoj ekipi ludu zabavu!

Prijavi svoj tulum, pokaži nam jesi li party princess ili party animal i iznenadi sve ovom super nagradom – Sensation energy ekipa će crashati tvoj party, nagraditi sve s poklonima i paketima proizvoda te energizirati vaše druženje!

Natječaj se odvija kroz četiri tjedna kruga i možeš sudjelovati u svakom od njih! Prijaviti se možeš svaki tjedan od ponedjeljka u 10 sati do petka u 10 sati, imena dobitnika ćemo objaviti u petak u 11 sati u našem Party specijalu, a već dan nakon, u subotu iza 20 sati, ti dolazimo na tulum! Posljednji krug prijava završava u petak 14. prosinca.

Prijavi se popunjavanjem obrasca svojim osobnim podacima kako bismo te mogli kontaktirati u slučaju dobitka, odgovori kreativno na nagradno pitanje, a naš party žiri će odabrati najkreativnije među vama. Sretno!

*U natječaju mogu sudjelovati samo osobe starije od 18 godina, a nagrada se odnosi samo na tulume na području Zagreba.

100posto kviz

kviz

horoskop

Party Crashers

kokteli

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter