Čime briljiraju, čime živciraju

Koji je horoskopski znak kakav kad je posao u pitanju


Dina Plevnik Hajduk
05.08.2017.12:15
Koji je horoskopski znak kakav kad je posao u pitanju
iStock

sažeto

Ribe će žrtvovati sve za dobrobit tvrtke, a Vodenjaci ponuditi toliko napredne ideje da će možda ostati neshvaćeni


Dina Plevnik Hajduk
05.08.2017.12:15

Pročitajte što zvijezde kažu o vama i vašim kolegama, možda ćete odlučiti poraditi na sebi!

OVAN

Ovnovi su uporni i probitačni, a šefovi ih obožavaju jer se ne boje napraviti ono što još nitko nije pokušao i jer znaju da će projekt uvijek izgurati do kraja. Ipak, znaju biti nemilosrdni i pomalo okrutni prema kolegama pa bi trebali naučiti kako smanjiti arogantno ponašanje i postati ugodniji suradnici.

BIK

Bikovima nije teško ostati u uredu i nakon radnog vremena, čak i kad ih to nitko nije zatražio. Njihova predanost je hvale vrijedna no sami sebe znaju sabotirati od napretka ako odluče poslušati svoj unutarnji glas koji im govori da moraju biti tvrdoglavi i držati se svojih ideja kao pijan plota. Fleksibilnost je nešto na čemu bi trebali poraditi.

BLIZANCI

Ovaj znak odličan je u multitaskingu i prirodno talentiran za komunikaciju pa su Blizanci odličan izbor za vođe prezentacija i odlazak na sastanke s novim klijentima. I posao pokušavaju sagledati iz zabavnog kuta te u životu žele raditi ono što vole. Njihova mana je manjak koncentracije pri obavljanju svakodnevnih poslova zbog čega mogu djelovati rastreseno i kao da zadatke obavljaju površno. Fokus, Blizanci, fokus!

RAK

Rakovi su ključan dio redakcije jer se ponašaju poput mame, čak i ako je riječ o muškarcima. Znaju što napraviti da se kolege osjećaju ugodno što je jako važno za produktivnost i uredski moral. Inteligentni su i imaju odličnu intuiciju, no njihov je problem što su jako osjećajni i znaju biti ćudljivi. Rakovi bi trebali izvježbati svoje pokeraško lice, barem kad je ured u pitanju.

LAV

Odvažni i hrabri, Lavovi se ne boje izazova, zbog čega ih šefovi obožavaju. Imaju snažnu želju da projekt uspije te će napraviti sve što je potrebno da se to ostvari, pa makar radili do sumraka. Njihov problem je u tome što često zaboravljaju tko je šef, odnosno da oni to još uvijek nisu...

DJEVICA

Nitko ne pazi na detalje poput Djevica, što njihovim poslodavcima jamči vrhunsku kvalitetu svega što naprave. Uredni su, pedantni i teže savršenstvu, što je odlično, ali znaju biti i jako arogantni i praviti se pametni čak i kad nemaju pojma o čemu pričaju te ne žele čuti kritike, čak i kad su dobronamjerne.

VAGA

Šarmantne Vage odlično se slažu sa svima u uredu i idealne su za poslove u kojima se stalno dolazi u kontakt s novim ljudima. Njihov smisao za estetiku iskazuje se i u kreativnim profesijama, i na njih se šef uvijek može osloniti, baš kao i kolege. ipak, nemojte očekivati od vage da donosi važne i brze odluke jer će se izgubiti u silnom vaganju.

ŠKORPION

Ovaj znak sve radi s puno strasti, čak i kada je karijera u pitanju. Bez obzira na to kojim se poslom bavili, Škorpioni će fantastično obaviti zadatak koji im je šef povjerio, a svemu će pridodati svoju prepoznatljivu dozu šarma i osobni pečat. S negativne strane, znaju se ponašati kao da su se svi urotili protiv njih i eksplodirati kad je najmanje potrebno.

STRIJELAC

Strijelci su zabavni i inteligentni te samim time prirodni vođe, pogotovo kad su manji timovi i izrazito moderna zanimanja u pitanju. Predano će raditi ako ih posao zaista zanima, a nadređene nerijetko iznenaditi naglim otkazom i prelaskom na nešto potpuno novo. Mnoge zna smetati i njihov stav da sve rade bolje od drugih...

JARAC

Jarčevi imaju ambicije s kojima se rijetko koji znak može mjeriti. Izrazito su fokusirani i disciplinirani te ne rade samo zbog novca već i osobnog ispunjenja. Njihov je problem što znaju biti jako tvrdoglavi i miješati svoje interese s interesima tvrtke. Trebali bi naučiti sagledati širu sliku.

VODENJAK

Vodenjaci su napredni i progresivni, a njihove vizionarske ideje šefovima znaju 'sjesti' tek nakon nekoliko godina. Najbolje rade kad sami mogli birati svoje radno vrijeme, jer vole dugo spavati. Često su neshvaćeni i prenapredni za svoje dobro, a problem je i u tome što brzo gube interes za projekte na kojima rade, zbog želje za nečim novim.

RIBA

Ribe se ubrajaju među najuspješnije znakove u zodijaku, jer ima karijera zaista ide od ruke zahvaljujući mogućnosti da prije svega misle na dobrobit tvrtke. Rade i prekovremeno i znaju se prilagoditi nadređenima pa će žrtvovati svoje ideje, ako shvate da trenutno za njih nema prostora. To im se zna odbiti u glavu jer često živciraju kolege neprekidnim spominjanjem svega što su napravili za dobrobit poduzeća.

posao

horoskop

karijera

ured

znakovi

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter