PELENE, GRČEVI, PLAČ

Kalkulator koji računa koliko ste sati sna izgubili otkako ste postali roditelji


Iris Hazler
10.08.2017.08:50
Kalkulator koji računa koliko ste sati sna izgubili otkako ste postali roditelji
iStock

sažeto

Ako ste roditelj, definitivno ne trebate potvrdu o tome koliko ste sna ''izgubili'' otkako ste dobili dijete


Iris Hazler
10.08.2017.08:50

Od hranjenja u 2 ujutro, plača tijekom noći uzrokovanog grčevima pa do mijenjanja pelena, besane noći postale su dio vaše svakodnevice. A ako ste malo znatiželjni i ljubitelji crnog humora, od sada na stranici Hillarys možete i točno izračunati koliko ste sati, dana, mjeseci i godina sna izgubili otkako ste postali roditelji.

 Screenshot

Sam proces izračuna je jednostavan. Dovoljno je unijeti broj djece koju imate i njihovu dob, a formula će izračunati koliko ste sna izgubili otkako se rodilo vaše prvo dijete. Ako ste još znatiželjniji, možete izračunati i točan broj pelena koje ste promijenili, priča koje ste ispričali prije spavanja te pjesmice koje ste otpjevali otkako je vaša beba došla na svijet.

Ako svi ovi podaci nisu dovoljni da se osjećate iscrpljeno, Hillarys je uključio i neke zabavne statistike o stvarima koje su roditelji lišeni spavanja. Prema njihovim istraživanjima, jedan od četiri roditelja slučajno je ostavio svoj telefon u hladnjaku, a još 20% pogrešno stavilo majčino mlijeko u kavu.

roditeljstvo

beba

Roditelji

spavanje

san

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter