Muke po košaricama

Kako samoljepljiv grudnjak ponovno učiniti ljepljivim


Dina Plevnik Hajduk
10.09.2017.08:30
Kako samoljepljiv grudnjak ponovno učiniti ljepljivim
Amazon

sažeto

Ovakve grudnjake ne smijete prati kao i one obične, od pamuka


Dina Plevnik Hajduk
10.09.2017.08:30

Cijelo proljeće i ljeto, na društvenim mrežama bombardirale su nas reklame za samoljepljive grudnjake koji će naš dekolte učiniti tako božanstvenim da bi i Kate Upton bila ljubomorna, a pritom nam omogućiti da nosimo haljinu bez leđa, majice s Bardot izrezom i minijaturne topiće pod prividom da ispod odjeće ne nosimo baš ništa.

Ovakvi grudnjaci nisu ništa novo, brojni proizvođači donjeg rublja u svojoj ih ponudi imaju već godinama, no zahvaljujući porastu popularnosti, protekle sezone bili su u centru pažnje, a zadovoljne djevojke kažu kako će ih nositi i u nadolazećim mjesecima, kad na scenu nastupe haljine s dugim rukavima i golim leđima.

Samoljepljivi grudnjaci imaju brojne prednosti, ali i nekoliko mana - vanjski obrisi grudi u njima mogu izgledati neprirodno, rubovi se znaju nazirati kroz odjeću od tankog materijala, a mnoge žene muči što ih nakon prvog namještanja i skidanja ne mogu ponovno zalijepiti.

Rješenje za zadnji problem vrlo je jednostavno - pripazite kako grudnjak perete!

Grudnjaci samoljepljivog tipa ne bi se smjeli prati u perilici za rublje, stavljati na centrifugu, niti trljati ručnikom. Želite li da dugo budu ljepljivi, operite ih vodom i običnim sapunom za ruke, a zatim pustite da se osuše polegnuti s ljepljivom stranom prema gore.

Sapun će ukloniti znoj, prljavštinu i mrtve stanice kože koje su se za grudnjak zalijepile, a neće naštetiti materijalu koji omogućuje da plešete cijelu noć - bez naramenica i golih leđa.

moda

dekolte

donje rublje

grudnjak

pranje

samoljepljiv grudnjak

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter