Modno pitanje dana

Kako kupiti cipele na internetu i ne promašiti broj?


Dina Plevnik Hajduk
19.02.2017.07:45
Kako kupiti cipele na internetu i ne promašiti broj?
Profimedia

sažeto

Kupovanje štikli na internetu za mnoge je žene još uvijek velika enigma 


Dina Plevnik Hajduk
19.02.2017.07:45

Shopping putem žice vani je već godinama nešto sasvim normalno, dok se tek posljednjih nekoliko godina sve više Hrvata odlučuje iskusiti ljepote ovakvog načina kupovanja.

Muškarci najviše kupuju tehnologiju i praktične stvari, a ženama su na prvom mjestu odjeća i modni dodatci. Ipak, kupovanja cipela još uvijek mnoge groze, i to iz razumljivih razloga.

Cipele je teško kupiti na neviđeno jer ne znamo kako će uživo izgledati, hoće li nam dobro stajati, hoće li nas žuljati i hoće li nam uopće broj pristajati.

Upravo zbog toga, kad kreneš u avanturu zvanu 'potraga za cipelama online', napravi malo istraživanje i osiguraj se protiv uobičajenih failova.

Pronađi komentare o određenom brandu na internetu

Čak i ako ne voliš forume i forumska prepucavanja, internet je pravo leglo informacija o gotovo svakoj temi koju možeš zamisliti pa tako i o cipelama.

Utipkaj u Google naziv branda cipela koje te zanimaju i uskoro ćeš se naoružati važnim podacima – jesu li brojevi veći ili manji od konfekcijskih, jesu li cipele neudobne ili udobne, kakve su kvalitete i koliko će potrajati.

Prošeći do dućana i isprobaj model koji te zanima

Nije važno što u gradu u kojem živiš ne možeš pronaći brand koji namjeravaš kupiti putem interneta. Uđi u neki dobro opskrbljen dućan s cipelama i isprobaj model koji te zanima, bilo da se radi o sandalama s remenčićima, čizmama preko koljena, salonkama u špic, platformama ili peep toe cipelama. Tako ćeš vidjeti stoji li ti takva obuća uopće i trebaš li za određeni broj veći ili manji kalup.

Kupuj samo na sigurnim online destinacijama koje omogućuju povrat novca

Unaprijed se osiguraj na mogućnost da ti cipele neće biti dobre. Kupuj samo iz dućana u kojima bez problema možeš dobiti povrat novca. 

Pogledaj kako manekenka hoda u njima

Velik broj online destinacija ima opciju da svaki artikl pogledaš i video izdanju, najčešće na modelu. Neke manekenke na videima poprilično su nesigurne na štiklama, ali ako to zanemariš, upravo ćeš ovdje moći zamijetiti sitnice poput loših šavova, čudnih rezova i vidjeti kako cipela izgleda na nozi u pokretu. 

moda

online shopping

shopping

štikle

asos

kupovanje

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter