NAKED PETITE HEAT

Jedna od najpopularnijih paleta sjenila od sada i u mini verziji


Iris Hazler
18.05.2018.08:30
Jedna od najpopularnijih paleta sjenila od sada i u mini verziji
Press Foto

sažeto

Urban Decay predstavlja Naked Petite Heat, malu verziju palete Naked Heat


Iris Hazler
18.05.2018.08:30

Riječ je o kompaktnoj paleti za oči sa 6 potpuno novih, raskošnih neutralnih nijansi nadahnutih našim hitom Naked Heat. Uz pet mat nijansi za kapke, pregib i liniju uz korijen trepavica te jednu polumat nijansu za naglašavanje, u paleti ćete pronaći sve što vam je potrebno za kreiranje raznovrsnih lookova, od nježnog do moćnog i vatrenog.

 Press Foto

Veličina je bitna

Praktično kompaktno pakiranje osmišljeno je za putovanja te bez problema stane i u najmanju torbu. No nemojte da vas vanjski izgled zavara – paleta sadrži naša legendarna sjenila u punoj veličini te ogledalo. Ukrašena plamenim ružama, ova će paleta biti neizostavan izbor za ljetne dane.

 Press Foto

Paleta gorućih nijansi

Možete ih koristiti zasebno ili kombinirati omiljene nijanse za bezbrojne uzbudljive lookove. Neki od favorita koji su nas zaludjeli su Hot Spell, najnovija nijansa terakote, te Strike, raskošna crvenkasto smeđa. Želite nešto što će još više raspiriti vatru? Isprobajte bakreno narančastu nijansu Wild Thing ili pikantnu plameno crvenu Heist. Još bolje, ove mat nijanse možete koristiti u kombinaciji s 12 nijansi iz palete Naked Heat.

 Press Foto

That’s hot

Zbog toga što zaslužujete iznimno postojano sjenilo koje se ne trusi i ne upija u kožu, sve nijanse iz palete Naked Petite Heat sadržavaju našu nevjerojatnu formulu koja im daje baršunastu teksturu i raskošnu boju te omogućuje savršeno stapanje. Sve su nijanse obogaćene pigmentima koji jamče dugotrajnu postojanost.

ljepota

beauty

make up

šminka

sjenilo

urban decay

paleta sjenila

Naked Petite Heat

Naked paleta

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter