5 JEDNOSTAVNIH ODGOVORA

Je li stiglo vrijeme za 'veliki korak' i zajednički život?


Iris Hazler
05.03.2018.18:00
Je li stiglo vrijeme za 'veliki korak' i zajednički život?
iStock

sažeto

Zajednički život je iznimno veliki korak u životu, a jednako tako je bitno dobro razmisliti o svemu što on donosi


Iris Hazler
05.03.2018.18:00

U vezi ste već dugo, spremni ste na korak dalje i zajednički život. Najčešće se dosta ljudi (bilo muškaraca ili žena) prepadne kada ovakva situacija dođe na diskusiju, ali ovo je idealan nastavak svake ozbiljnije veze. A ovo su najbolji razlozi koji pokazuju da ste oboje spremni na zajednički suživot.

Putovali ste zajedno

Prije nego što započnete zajednički život vjerojatno ste bili skupa na odmoru. Bez obzira o kakvom je odmoru ili putovanju riječ, tada ste sigurno puno saznali jedno o drugome. Ako ste uspješno proveli te dane zajedno velike su šanse da ste spremni za zajednički život.

Ne osjećate pritisak

Velika je razlika između pritiska useljavanja i toga što je useljavanje točno ono što želite. Ako niste apsolutno sigurni da je ovo najbolji korak za vašu vezu, slijedite te instinkte i pričekajte.

Imate iste razloge

Prije nego što se uselite zajedno, oboje morate porazgovarati o ciljevima i budućnosti koju vidite za sebe. Ako se ideje poklapaju, odlično, ako ne - pričekajte još.

Znate kako reagirati za i nakon svađanja

Svađe su sastavni dio svake veze. Parovi koji su spremni useliti se zajedno, dovoljno su zreli da znaju kako ne mora svaka svađa biti katastrofalna.

Poštujete prostor onog drugog

Samo zato što živite zajedno ne znači kako trebate svaki trenutak provoditi skupa. Prepoznajte vlastite potrebe i odvojite malo vremena i prostora za sebe.

ljubav

odnosi

ljubavna veza

zajednički život

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter