TAKO LAKO!

Izradite sami multifunkcionalnu torbicu u samo par koraka


100posto
27.09.2018.11:55
Izradite sami multifunkcionalnu torbicu u samo par koraka

sažeto

Torbica koja mijenja lica – idealna opcija za svaku ženu, zar ne?


100posto
27.09.2018.11:55

Sve mi imamo pregršt torbi i torbica, ali uvijek se nađemo u situaciji da nam treba još jedna nova ili da u jednoj velikoj torbi imamo još minimalno dvije ili tri manje. A što ako vam kažemo kako si možete sami izraditi torbicu koja je ujedno i multifunkcionalna?

iStock

U jednom trenutku može biti torbica za odlazak na kavu, u drugom je savršeni novčanik, a već u idućem može biti pernica u kojoj spremate naočale i slušalice. A tek kada idete na putovanje i nemate pojma kako spremiti kistove za šminkanje jer se u neseseru uvijek raščupaju dlačice? Nema brige, ova torbica može poslužiti i kao etui za make up kistove.

Iako na prvu djeluje malo zastrašujuće za početnike u šivanju, ova ljepotica se može izraditi u samo par koraka pomoću šivaće mašine koja vam može postati nova najbolja prijateljica u kreiranju originalnih i efektnih modnih komada i detalja.

Za ovakvu multifunkcionalnu torbicu potrebno vam je samo malo platnenog ili pamučnog materijala, ukrasna svilena vrpca i elastična traka. Od mašine je najbolje ostati vjeran tradiciji i kvaliteti, stoga vam savjetujemo Singericu, ali u modernom obliku s neodoljivim nježno rozim detaljima kakve ima model Simple 3210.

Press Foto

Već sam naziv modela otkriva kako je iznimno jednostavna i lagana za korištenje, a uključuje čak 10 programa šivanja, podesivu duljinu boda te lako postavljanje konca. Uz nju dobivate i sav potreban pribor pa ne morate razbijati glavu oko dodatne kupovine, a uz samo malo vježbe možete stvoriti unikatne komade.

Ne moramo vam ni pisati koliko je šivanje idealna metoda relaksacije i uživanja, a svojoj kreativnosti možete dati oduška i stvoriti personalizirane komade koji će naglasiti vašu osobnost i modni izričaj.

iStock

Uostalom, uvijek možete izraditi i svojim prijateljima i obitelji neodoljive i originalne poklone, a sve što vam treba je malo dobre volje, šareni materijali i vječna Singerica. Uživajte u pomicanju granica svoje kreativnosti, a za prvi komad vam donosimo tutorial kako izraditi neodoljivu torbicu!

Press Foto

DIY

torbica

make up kistovi

uradi sam

uradi sama

Singer

šivanje

šivaća mašina

newsletter

Prijavite se na Newsletter