ČVRSTA I OBLA

I vi možete imati guzu poput Jennifer Lopez u samo nekoliko koraka


100posto
09.10.2018.13:55
I vi možete imati guzu poput Jennifer Lopez u samo nekoliko koraka
Profimedia

sažeto

Donosimo vam top tri savjeta kako postići savršenu i oblu guzu!


100posto
09.10.2018.13:55

Od Jennifer Lopez pa sve preko Beyonce do Rihanne, činjenica je kako su velike i čvrste guze i dalje potpuno poželjne. A više manje se sve žene susreću s brojnim savjetima i idejama kako postići takav oblik te povećati svoju stražnjicu, a da pritom nije opuštena, ali ni pretjerano mišićava. Stoga vam donosimo top tri savjeta kako postići savršenu i oblu guzu!

Vježba, vježba i vježba

Stražnjicu oblikuju tri glavna mišića: gluteus maximus, medius i minimus, ali i dodatni sloj masnoće koja ih pokriva. Ti mišići su oni koji rade kada se ustajete iz stolca, dižete se iz čučnja, šetate ili stojite. Upravo su ti mišići oni kojima trebate posvetiti punu pažnju kod vježbanja jer oni daju guzi taj savršeni seksi izgled. Ipak, guza će se najbolje ojačati pomoću kardio vježbi, a jedna od najboljih je trčanje ili hodanje uzbrdo u bržem tempu i spuštanje u sporijem ritmu.

Prehrana kao pola puta do savršene guze

Poznato je kako su proteini najbitniji u izgradnji mišića, a upravo vam to treba ako želite imati savršenu stražnjicu. To znači da svakako trebate izbjegavati slatkiše, ali i odlaske u pekaru jer će se šećer koji konzumirate ''ustaliti'' u obliku masnih naslaga na stražnjici. Stoga ubacite žitarice, voće i povrće, ali i crveno meso u svoju prehranu.

Šetnja i pametan odabir tenisica

Iako je vježbanje osnova za čvrstu guzu, jednako dobro utječe i najklasičnija šetnja. Vjerojatno ni razmišljate kako vam obična šetnja sa psom, odlazak u park ili lagani đir po kvartu itekako utječu na gluteus. Ali, najbitnija stavka u čitavoj priči su kvalitetne tenisice koje će vam dodatno pomoći u formiranju mišića. Ako niste sigurni kakav tip tenisica odabrati, Walkmaxx Athleisure je poseban model koji je idealan upravo za ovakav tip vježbanja guze. Naime, uz novu tehnologiju i zaobljen potplat, Walkmaxx Athleisure tenisice ravnomjerno raspoređuju pritisak tjelesne mase te za vrijeme hodanja aktiviraju mišiće nogu i guze. Dodatno je ovaj model iznimno lagan te ne stvara osjećaj težine u stopalima dok hodate, već imate osjećaj kao da ste bosi.

I tako na najjednostavniji i zabavan način možete doći do čelične guze, baš poput one kakvu ima Jennifer Lopez!

zdravlje

tenisice

Jennifer Lopez

guza

stražnjica

Walkmaxx Athleisure

newsletter

Prijavite se na Newsletter