HOTEL S 5 MILIJUNA ZVJEZDICA

Hotel koji vam nudi savršen pogled na polarno svijetlo iz samog kreveta


Iris Hazler
25.09.2017.13:55
Hotel koji vam nudi savršen pogled na polarno svijetlo iz samog kreveta
Facebook

sažeto

Ako niste ljubitelj egzotičnih toplih destinacija, Island je prava opcija za vas


Iris Hazler
25.09.2017.13:55

Hladnoća vas ne smeta i najviše od svega želite vidjeti polarnu svjetlost, ali da se paralelno ne smrznete do kostiju? Onda je 5 Million Star Hotel (Hotel s pet milijuna zvjezdica) savršen za vas.

Smješten u privatnoj šumi oko sat vremena izvan Reykjavika, hotel se sastoji od pet zasebnih ''mjehurića'' izrađenih od čvrstog, prozirnog plastičnog materijala. Dizajnirani su tako da gosti u zimskim mjesecima mogu vidjeti poznatu polarnu svjetlost i jednostavno uživati u prirodi ljeti.

 

A post shared by 嫚嫚嫚 (@ursmakiiii) on Jul 22, 2017 at 4:51pm PDT

"Zapravo, sve je počelo dok sam pomagao putnicima prije dvije, tri godine, osmišljavajući njihove putove polarne svjetlosti ovdje na Islandu", izjavio je za Thrillist, osnivač Robert Robertsson.

"Jedne večeri dobio sam poziv jednog od mojih klijenata koji su sudjelovali u jednom od tradicionalnih obilazaka polarnog svjetla koji su se požalili kako su se smrznuli tijekom uživanja u prirodnom fenomenu. Pitali su me znam li za hotel u kojem mogu samo ležati u svom toplom krevetu i imati stakleni krov kako bi mogli uživati u pogledu na nebo, a istovremeno biti na toplom i ugodnom. I tako je došlo do ideje za hotel'', kazao je Robert.

Svaki apartman se napuhava pomoću ventilacijskog sustava koji reciklira zrak dva do sedam puta, kako bi se spriječili vlažnost i zagušljivost. Očigledno, sobe također uključuju termostat, bračni kreveti, posteljinu, ručnike i svjetiljku. U blizini se nalazi prostor koji uključuje kupaonicu i kuhinju.

Sve što možemo reći je - kada krećemo?

putovanje

bubble putovanja

Island

polarna svjetlost

5 Million Star Hotel

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter