PLASTIC FANTASTIC BY CHANEL

Hoće li prozirna plastika zaista biti najveći trend u idućoj godini?


Iris Hazler
04.10.2017.14:55
Hoće li prozirna plastika zaista biti najveći trend u idućoj godini?
Profimedia

sažeto

Kada su modni trendovi u pitanju, nema previše iznenađenja, ali posljednja Chanel kolekcija ipak je podignula brojne obrve


Iris Hazler
04.10.2017.14:55

Prozirna plastika kao jedan od osnovnih materijala u odjeći i obući? Prvo je krenulo s Kanye Westom i njegovom kolekcijom, onda smo dobili Topshop traperice s prozirnim plastičnim elementima, a sada je i veliki Karl Lagerfeld prigrlio ovaj trend.

Profimedia

Kod Chanela koji je svoju kolekciju prikazao na pariškom tjednu mode su uglavnom u pitanju modni dodaci poput cipela, čizama, šešira, torbi, rukavica i jakni (kabanica?), a usklađeni su uz klasični Chanel tvid.

Profimedia

Jedan od osnovnih razloga korištenja plastike u kolekciji je svakako i njezina vodootpornost, ali i dalje stoji upitnik nad glavama – čemu prozirne plastične čizme visine do sredine bedara?

Profimedia

Kombinacija golih stopala i plastike ne može završiti dobro, ali prema reakcijama na društvenim mrežama, čini se kako će ovaj trend doći na ulice brzinom svjetlosti.

Profimedia

Iako smo naviknuli vidjeti prozirne kišobrane, pa i kabanice, moramo priznati kako neki trendovi ipak trebaju ostati samo na modnoj pisti. Ili?

Profimedia

moda

Paris Fashion Week

Chanel

PFW

plastika

Karl Lagerfeld

tvid

prozirna plastika

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter