Pa-pa Kardashian guzama

Grudi su opet u modi, nije važno jesu li velike ili male


Dina Plevnik Hajduk
02.08.2017.13:00
Grudi su opet u modi, nije važno jesu li velike ili male
Beach Bunny

sažeto

Fokus se s guze vraća na grudi, kažu stručnjaci


Dina Plevnik Hajduk
02.08.2017.13:00

"Kada su uopće bile van mode?", pitat će muškarci, dok će žene kojima je dosta beskrajnih čučnjeva napokon odahnuti.

'Era velikih guza' koje su u modu došle zahvaljujući slavnim curama Beyonce, J.Lo i Kim Kardashian, trajala je dobrih desetak godina, zbog čega su plastični kirurzi zadovoljno trljali ruke, a žene koje nisu 'prirodno obdarene' bjesomučno vježbale u teretani kako bi podigle što se podići može.

Profimedia

Ann Summers, slavni britanski brend donjeg rublja najavio je kraj velikim guzama i proglasio veliki povratak fokusa na grudi, piše New York Post. 

Naime, nakon što su godinama u modi bili grudnjaci koji izgledaju poput gornjeg dijela bikinija, ove godine prodaja push-up grudnjaka porasla je za čak 27 posto, što pokazuje da žene ponovno žele skrenuti pogled na lijep dekolte.

Dečki mogu zahvaliti devedesetima

Ovaj trend mogli bi povezati i s modom - od prošle godine kupaći kostimi iz devedesetih ponovno su velik hit, a samim time i izgled koji se tada cijenio - istaknute grudi i lijepe, vitke noge.

Profimedia

Grudi su pod svjetlo reflektora ponovno bacile i mlade manekenke s Kendall Jenner na čelu, koja u javnost češće izlazi bez grudnjaka nego s njim.

To pokazuje da nije važno jesu li grudi male ili velike, važno je da se ponosite njima i istaknete ih u svom stilu - ako se zbog toga osjećate ugodno. Na kraju krajeva, trendovi dolaze i odlaze, ali samopouzdanje je vječno. 

Profimedia

seksi

trend

Kendall Jenner

tijelo

grudi

Kardashian

guza

stražnjica

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter