Na Orahovačkom jezeru

Glazbeni festival Ferragosto JAM uskoro u podnožju planine Papuk! Nagrađujemo vas ulaznicama!


100posto
16.07.2019.08:00
Glazbeni festival Ferragosto JAM uskoro u podnožju planine Papuk! Nagrađujemo vas ulaznicama!
Foto: PR

sažeto

Dvanaest izdanje Ferragosta održat će se od 1. - 5. kolovoza na Orahovačkom jezeru


100posto
16.07.2019.08:00

Vodimo tebe i osobu po tvojem odabiru na Ferragosto Jam festival na Orahovačkom jezeru! Pretplati se OVDJE na newsletter portala 100posto do 22.7. u ponoć. U newsletteru u utorak, 23.7. stiže ti obrazac za prijave s nagradnim pitanjem.

10 najkreativnijih odgovora nagrađujemo s po dvije ulaznice za Ferragosto!

S više od 50 izvođača na dosad najvećem broju pozornica, glazbeni festival Ferragosto JAM pozicionirao se na sam vrh kada su u pitanju festivali koji promoviraju isključivo domaću i regionalnu glazbenu scenu. 12. izdanje Ferragosta održat će se od 1. do 5. kolovoza na Orahovačkom jezeru u podnožju planine Papuk.

OVO SU DOBITNICI ULAZNICA ZA FERRAGOSTO JAM 2019.: 

Alen Kozić, Zagreb

Maja Jusić, Zagreb

Petra Lončar, Pregrada

Anita Vučinovec, Kutina

Josipa Kajić, Zagreb

Tomislav Romić, Bjelovar

Sanja Daić, Nova Gradiška

Laura Bogdan, Koprivnica

Magdalena Skupnjak, Zagreb

Antonio Mikulić, Vrbovec

Foto: PR

Jedinstvena i neusporediva festivalska atmosfera

Svake godine festival privuče tisuće mladih iz cijele Hrvatske, pa i šire, ne samo zbog bogatog lineupa već ponajviše radi bezbrižne, izuzetno prijateljske atmosfere. Druženje je ono što pokreće Ferragosto i zbog čega mu se stari posjetitelji rado vraćaju, a novi znatiželjno otkrivaju. Neviđeno zajedništvo vlada među festivalcima koji mahom svi kampiraju i tako u potpunosti i najintenzivnije dožive festival. Kupanje tijekom dana, roštiljanje u prirodi, odbojka na pijesku samo su dio dodatnih aktivnosti uz glazbeni program koji počinje već u popodnevnim satima, a traje sve do ranih jutarnjih sati.

Pretplati se OVDJE na newsletter portala 100posto do 22.7. u ponoć. U newsletteru u utorak, 23.7. stiže ti obrazac za prijave s nagradnim pitanjem.

Foto: PR

Više od 50 izvođača na čak šest pozornica

Glavnu pozornicu Addiko Piknik Stage otvorit će kraljice dance glazbe 90ih: Ella, I. Bee i Minea, a plesni prvi dan nastavit će se uz DJ Knežu poznatom po svom putujućem programu Dance Hard. U idućim danima na glavnoj pozornici nastupit će iskusna glazbena imena: Josipa Lisac, Goran Bare & Majke, Vojko V, Partibrejkers, Urban&4, Edo Maajka s bendom, Brkovi, Krankšvester, Nered & Stoka, Letu štuke, Nipplepeople, kao i najuzbudljivija imena mlađe generacije uz pokoje provjerene alternativne legende: M.O.R.T., Kries, Ogenj, Them Moose Rush, Porto Morto, FNC Diverzant, Helem nejse, Čovek bez sluha, Rezerve, Sfumato, One Step Away i Detmeć.

Dnevna, akustična pozornica Izštekani Stage ugostit će poznati glazbeni par, Mrleta iz Leta3 i Ivanku iz Stampeda, koji nastupaju kao Mr.Lee & IvaneSky. Ovdje će nastupiti i bend Ischariotzcky, zatim JeboTon Ansambl, sjajni kantautori Domagoj Šimek, Aklea Neon, MAR, Ognjen Čudnoređe te dvojac Mi Vida.

Pozornica s DJ nastupima #DobroJutro Stage priprema subotnje i nedjeljne partije do jutarnjih sati u postavi Oliver, Fullstep Phil, VRH, Goran Kolak, MILEA, Mladen Tomic, Teo Harouda, Mile Hund, Mancha i Fixsell. Na najtišoj festivalska pozornica zvanoj Tihi Stage kanale za slušalice slagat će Mario, Furtee & Spica, Omer i Marko Jozić.

Balkan Rock Stage u funkciji će biti samo u petak pod ravnanjem DJ Kneže. Šesta pozornica Secret Stage smjestit će se u šumi na tajnoj lokaciji. Lineup će podebljati po prvi put osnovan Ferragosto orkestar koji će od petka do nedjelje kružiti oko jezera i kampa te zabavljati posjetitelje.

Pretplati se OVDJE na newsletter portala 100posto do 22.7. u ponoć. U newsletteru u utorak, 23.7. stiže ti obrazac za prijave s nagradnim pitanjem.

Foto: PR

Zanimljive dodatne aktivnosti i širenje u grad

Na proširenoj dnevnoj chill zoni na jezeru pripremaju se brojna iznenađenja uz prigodni DJ program. Po prvi put na Ferragosto u pop up varijanti stiže Iskonov veliki nagradni glazbeni kviz koji će se odviti u prostoru #DobroJutro Stagea u subotnjim popodnevnim satima. Od sportskih aktivnosti na jezeru će se održati već tradicionalni 8. memorijalni turnir u odbojci na pijesku „Krunoslav Bošnjak“. U suradnji s lokalnim OPG-ovima u gradu Orahovici bit će organiziran Ferragosto plac gdje svatko može obaviti osnovni šoping za vrijeme boravka na festivalu. Također, tu će biti i manji stage s pop up nastupima izvođača i stand up komičara, a sve će se održavati u periodu od 9 ujutro do nekh 14 sati popodne tako da se neće preklapati s programom na samom jezeru.

Pretplati se OVDJE na newsletter portala 100posto do 22.7. u ponoć. U newsletteru u utorak, 23.7. stiže ti obrazac za prijave s nagradnim pitanjem.

Foto: PR

Ulaznice

Pretprodaja festivalskih ulaznica po cijeni od 150 kn za sve dane festivala odvija se putem Entrio sustava i na prodajnim mjestima na lokacijama: Zagreb - Dirty Old Shop, Osijek - Exit, Orahovica - Plavac, Rijeka - Dallas Music Shop, Virovitica - Štedna, Koprivnica - Pixel, Đakovo - Fontana, Požega - Tom Klub, Split - Lumer shop, Entrio outlets –> entrio.hr/outlets

U ponudi putem Entrio sustava su i jednodnevne ulaznice po cijeni od 100 kn. Festivalski paketi u izuzetno ograničem broju mogu se potražiti putem formulara na službenoj stranici festivala.

Od svojih početaka Ferragosto JAM usmjeren je na rock, punk, hip hop i srodne žanrove regionalne alternativne i mainstream scene. Akustične svirke tijekom dana, roštiljanje, kupanje i sportske aktivnosti te večernji nastupi raznovrsnih glazbenih imena na nekoliko pozornica prometnuli su Ferragosto u jakog i jedinstvenog igrača na mapi mnogobrojnih festivala u regiji. Ferragosto JAM organizira Dostava Zvuka.

Pretplati se OVDJE na newsletter portala 100posto do 22.7. u ponoć. U newsletteru u utorak, 23.7. stiže ti obrazac za prijave s nagradnim pitanjem.

Ferragasoto JAM

newsletter

Prijavite se na Newsletter