Privucite novac, ljubav i uspjeh

Feng Shui pravila za uređenje radnog stola pobjednika


Sponzorirani članak
30.10.2017.09:55
Feng Shui pravila za uređenje radnog stola pobjednika
Cropix

sažeto

Uredite s nama radni stol i krenite u nove uspjehe!


Sponzorirani članak
30.10.2017.09:55

Smijemo li vas pitati kako izgleda vaš radni stol?

Jeste li od onih koji već godinama rade na istom mjestu, a na stolu nemaju ništa osim nekoliko zrnaca prašine ili spadate u zaposlenike koji svako jutro jedva nalaze miša za kompjuter pod brojnim naslagama papira, šalica kave, notesa i kemijskih olovaka?

Kako god bilo, radno mjesto odraz je vas samih pa bi mu trebali posvetiti malo više pažnje, a lijepo uređen radni prostor i vama će donijeti radost jer će na vas djelovati motivirajuće.

Možda će vas zanimati informacija da i radni stol možete preurediti po Feng Shui pravilima, baš kao i dom te tako u život privući blagostanje, sreću, novac i slavu. Sigurni smo da bi vam sve od toga dobro došlo!

Ovo su naši prijedlozi za uređenje prema Feng Shui načelima te neki dodatni savjeti na koji će vam radni dan učiniti vedrijim.

LIJEVI KUT ZA BLAGOSTANJE

Ako volite biljke, nemojte zaboraviti izabrati barem jednu i za radni stol. One predstavljaju život, novac i blagostanje pa bi se prema Feng Shui vjerovanjima trebale držati u gornjem lijevom kutu stola. Ovdje možete postaviti i zlatne predmete te predmete koji simboliziraju sreću i blagostanje. Zanimljivost za biljkoljupce: znalci kažu da je menta idealna biljka za ured jer potiče mozak na rad te razbuđuje. Plus, možete je ubaciti u vodu za bolji okus!

100posto

VRH STOLA ZA SLAVU

Sanjate li o slavi u svojoj branši i velikom uspjehu, svoje vizitke i pločice s imenom stavite na vrh stola, poviše laptopa.

DESNI KUT ZA LJUBAV I SRETAN PRIVATNI ŽIVOT

Fotografije na kojima je vaš partner stavite u gornji desni kut stola, kako bi ljubav cvjetala i dok ste vi na poslu. Ako nemate partnera, a želite prizvati ljubav, ovdje možete staviti i zgodan crtež zaljubljenog para, simpatičan citat ili neki od simbola koji predstavljaju ljubav, na primjer srce ili znak &.

100posto

ČISTA SREDINA ZA ČISTU GLAVU

Samu sredinu stola, na kojoj se nalazi tipkovnica nemojte zatrpavati stvarima, neka taj prostor bude čist kako bi bili što fokusiraniji i uspješniji.

NEMOJTE ZABORAVITI NA SVIJEĆE

Feng Shui stručnjaci tvrde kako vatra pročišćuje energiju. Svijeće predstavljaju toplinu, osjećaj ugode i pozitivno stanje uma, a vaš omiljen miris raspoložit će vas i u stresnim situacijama.

Cropix

TELEFON NA DESNO UHO

Fiksni telefon ili stalak za mobitel držite na desnoj strani stola, gdje se prema Feng Shui vjerovanjima nalazi područje posvećeno komunikacijama, ljudima i putovanjima.

INSPIRACIJA NADOMAK RUKE

Na desnoj strani stola držite i notese za bilješke, časopise koji vas inspiriraju i olovke kako bi privukli kreativnost.

Cropix

NEKOLIKO NAŠIH PLUS SAVJETA:

NAJDRAŽA ŠALICA

Nemojte na posao nositi najružniju šalicu koju imate u svom asortimanu. Na poslu provodite velik dio života, neka vas šalica i na radnom mjestu nasmije, razveseli i napuni pozitivnim emocijama.

100posto

VODA ŽIVOT ZNAČI

Nemojte zaboraviti veliku čašu ili bocu za vodu koja je za produktivnost i zdravlje puno važnija od bilo kojeg drugog napitka. Predlažemo da nabavite staklenu bocu ili čašu jer su puno zdravije od plastike.

ULOŽITE U NEKOLIKO ZGODNIH SITNICA

Naše omiljeno mjesto za shopping ukrasa i pribora za radni stol je Etsy gdje zaista možete pronaći što god poželite. Naš mini shopping obavili smo uz pomoć Mastercard® kartice koja nas još nije iznevjerila. Nemojte se bojati kupovati putem interneta, samo dobro pročitajte opis proizvoda, pogledajte kako je ocijenjen prodavač te kupujte iz EU kako bi izbjegli dodatne troškove. 

Cropix

OKRUGLO JE U UREDU BOLJE ;)

Prema Feng Shui vjerovanjima, važno je izbjegavati previše oštrih rubova pa stol ispunite i oblim predmetima. 

Mastercard

newsletter

Prijavite se na Newsletter