Naravno da su postali internetski hit

Dao otkaz i prodao sve što je imao kako bi putovao sa svojom mačkom


Dolores Drvodelić
01.02.2018.09:50
Dao otkaz i prodao sve što je imao kako bi putovao sa svojom mačkom
Screenshot/Instagram

sažeto

Australac Rich zasitio se svog korporativnog posla i otišao u nepoznato, zajedno sa svojom mačkom


Dolores Drvodelić
01.02.2018.09:50

Australac Rich 2014. godine počeo je proživljavati, kako kaže, "najpomnije isplaniranu krizu srednjih godina ikada". Naime, te je godine shvatio da se u potpunosti zasitio svog dotadašnjeg života, ponajviše posla u uvijek izazovnom i nabrijanom svijetu korporacija i odlučio na veliku životnu promjenu. Bacio se na dizajniranje velike kamp-prikolice, koja može normalno funkcionirati kao dom i polako se opraštati sa svime što posjeduje. Osim s bićem koje mu je postalo nezamjenjiv "partner u zločinu" - mačkom Willow.

Nakon što je dao otkaz i pozdravio se sa svojim dragim kolegama, počeo je izrađivati dizajniranu prikolicu. Bilo je to za njega nezaboravno i ispunjavajuće iskustvo, koje ga je oduševljavalo više no išta drugo od djetinjstva. No znao je da u čitavom planu postoji jedan veliki problem. Nije bio siguran kako bi i što sa svojom dragom crnom mačkom Willow. Kako je se nije bio spreman odreći, počeo ju je odvoditi na kratke, pa duže izlete u prirodu. Bojao se da će se prepasti i pobjeći, jer je odrasla u kući, ali Willow je na putu procvala.

U strahu da je ne izgubi, Rich je Willow oko vrata stavio ogrlicu, koja u sebi ima odašiljač, pomoću kojeg je Rich u svakom trenutku može locirati.

Na svoje su zajedničko putovanje krenuli u svibnju 2015. godine i nemaju namjeru uskoro stati. Uživaju u svakom trenutku i svakom dijelu Australije koji posjete, a usput su postali prava internetska senzacija.

Internet

otkaz

mačka

životna priča

promjena

vlasnik

kriza srednjih godina

ljubitelji životinja

životna promjena

Rich & Willow

dao otkaz

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter