MUCCA BAGS

Čistoća linija ručno rađenih torbi u okruženju koje oduzima dah


Iris Hazler
22.10.2017.12:00
Čistoća linija ručno rađenih torbi u okruženju koje oduzima dah
Tibor Golob

sažeto

Torbice s potpisom Mucca, koje su godinama sinonim za vrhunsku kvalitetu i profinjeni, moderni dizajn predstavljaju novu kampanju za posljednju kolekciju 


Iris Hazler
22.10.2017.12:00

Idealan suputnik svake žene – torba, u ovoj je kampanji postala suputnik na putovanju po prekrasnom Dubaiju.

Tibor Golob

Stari grad, povijesne ruševine i pustinja tako su postale savršena kulisa ove modne kampanje hrvatskog branda torbi, koji u svojem radu ima samo jednu nit vodilju – učiniti svaku torbu bezvremenskom.

Tibor Golob

Inspirirana elegancijom, profinjenosti i luksuzom, Mucca je završila u rukama brojnih Hrvatica i žena diljem svijeta, a prilikom izrade svake Mucce u maloj kožarskoj radnji pažnja se posvećuje i onom najfinijem i najsitnijem detalju.

Tibor Golob

''Svojim dragim damama želim priuštiti neopisivo zadovoljstvo pri nošenju svake Mucce. Ipak, njihovo povjerenje i radost, nama su najvažniji. To smo htjeli pokazati i ovom kampanjom. Da nam je bitno da ju žene nose s neizmjernom lakoćom te da su uistinu zadovoljne i da uživaju u svakom trenutku provedenom s njom - bile u Dubaiju, na ulicama New Yorka, zagrebačkim parkovima ili izletima van grada'', naglasila je Irena Mišić Fileš, vlasnica i dizajnerica koja ovaj prepoznati brand zajedno sa suprugom Goranom Filešom gradi još od 2010. godine.

Tibor Golob

U ovoj kampanji, ali i dugogodišnjem radu naglasak je stavljen na čistoću linija kao i na kvalitetu branda pa se zahvaljujući takvoj garanciji u kupovini najdražeg modnog dodatka svake žene pronađe i poneki muškarac.

Tibor Golob

Elegantne torbe mogu se kombinirati jednako za dnevne i večernje stylinge, a nova kolekcija svakog će vlasnika Mucce izdvojiti iz mase. Tašnica, Big Mama, Beguša, Pursica, Glamica i Monekey bag samo su dio najpoznatijih imena torbi, koje žene toliko vole, a materijal od koje je torba izrađena zadovoljava vrhunske kriterije za njezinu proizvodnju pa su svi modeli izrađeni od najfinije, talijanske, prirodne kože. Mucca torbe dostupne su na webshopu.

Tibor Golob

Tibor Golob

hrvatski dizajn

torbe

Mucca

Irena Mišić Fileš

Goran Fileš

kožne torbe

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter