Skoro pa rasprodano

Britanke poludjele za haljinom ravnateljice koja je dočekala princa Georgea


Dina Plevnik Hajduk
07.09.2017.19:15
Britanke poludjele za haljinom ravnateljice koja je dočekala princa Georgea
Profimedia, LK Bennet

sažeto

Plavokosa Helen za prvi dan škole obukla je haljinu brenda L.K.Bennett


Dina Plevnik Hajduk
07.09.2017.19:15

Svjetske medije danas su preplavile neodoljive fotke s apsolutnom zvijezdom baby celebrity svijeta, princem Georgeom.

Simpatični mališan krenuo je u školu, u pratnji tate princa Williama koji je 4-godišnjeg princa predao ravnateljici prestižne škole koju će George od danas pohađati.

Profimedia

Javnost su oduševili prizori princa u minijaturnoj školskoj uniformi i zgodnog tate u sportsko elegantnoj kombinaciji, no ženski dio publike najviše se zainteresirao za zgodnu plavu ravnateljicu i njezinu jednostavnu, ali elegantnu haljinu nježno ružičaste boje.

Kako piše Telegraph, ravnateljica se zove Helen Haslem, a za važno fotografiranje i doček svog najuglednijeg đaka obukla je haljinu britanskog brenda koji obožava i sama Kate Middleton.

Naime, za ovu priliku ravnateljica je 'uložila' u haljinu brenda L.K.Bennett koja se prodaje po cijeni od 425 funti, odnosno 3.440 kuna.

Nakon što su fotke na kojima se Helen rukuje s Georgeom osvanule u medijima, Britanke su brže bolje krenule na pretraživanje dućana u kojima se prodaje ovaj brend te pronašle haljinu modela "Amana", koju je ravnateljica odabrala za prvi dan škole.

LK Bennet

Elegantna haljina s V-izrezom, suknjom A-kroja i blago zvonolikim rukavima u većini trgovina rasprodana je u gotovo svim veličinama, a one koje je nisu stigle 'uhvatiti' morat će se zadovoljiti identičnim modelom u tamnoplavoj boji, kojem je također porasla prodaja.

LK Bennet

haljina

online shopping

princ George

prvi dan škole

ravnateljica

L.K.Bennett

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter