LOVELY BAGS

Božićne torbice s kojima ćete zablistati na blagdanskim partyjima


Iris Hazler
08.12.2017.15:40
Božićne torbice s kojima ćete zablistati na blagdanskim partyjima
Press Foto

sažeto

Upoznajte svoje nove best frendice: Hanu, Iris, Lanu, Lenu, Saru i London


Iris Hazler
08.12.2017.15:40

Da blagdansko vrijeme nije samo vrijeme darivanja, već i vrijeme mnogobrojnih partyja te da su nam kalendari ispunjeni raznim domjencima i obiteljskim okupljanjima, znamo svi... No za mnoge žene i dalje ostaje isti problem s kojim se i inače suočavaju – što za takve prilike obući? Srećom, dizajnerica Marija Perić, poznata po svom brandu Lovely Bags priskače u pomoć svim neodlučnim damama svojom mini blagdanskom kolekcijom, kojom će se u prodaji naći torbice koje zagarantirano podižu cijeli outfit u roku od nekoliko sekundi!

Press Foto

Press Foto

Mini Holiday Collection sastoji se od nekoliko manjih modela koje nose šarmantne nazive Hana, Iris, Lana, Lena, Sara i London te će vam sigurno u ovoj sezoni postati nove najbolje prijateljice. Zbog svoje jednostavnosti primjerene su za sve kombinacije, od dnevnih do večernjih, dok s druge strane zbog upečatljivosti čine savršene saveznike pri kreiranju party outfita!

Press Foto

Press Foto

Koloriti kolekcije su primjereni zimskom razdoblju – decentni, no raznoliki. Tako pažnju privlače torbica koja spaja brušenu eko kožu i krokodilski uzorak u raznim nijansama i mini torbica u crvenkastim i zelenkastim nijansama s detaljem zlatnog lanca. Za one željne klasičnijeg dizajna, tu je torbica u bordo-sivoj kombinaciji, a partijanerice će se oduševiti torbicom s mnoštvom šljokica u večernjim ljubičastim tonovima. Manje torbice iz kolekcije dolazi s dva remena, metalnim lancem i podesivim remenom od materijala od kojeg napravljen i ostatak torbice, čime budućim vlasnicama ostaje na izbor da je nose u nekoliko varijanta.

Press Foto

Press Foto

Svojom svestranošću sve torbice nove kolekcije postaju idealan poklon za svaku ženu. Lovely Bags brand s rastućim brojem obožavateljica izgradio je takvu prepoznatljivost da se ovaj domaći proizvod izvozi i na strano tržište, na što je vlasnica Marija Perić posebno ponosna. Torbice nove kolekcije je moguće pronaći na preko trideset prodajnih mjesta u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji te Crnoj Gori, a sve informacije o lokacijama dostupne su na službenoj Facebook stranici Lovely Bags.

Dodatnu inspiraciju za blagdane pronađite u našem blagdanskom specijalu.

hrvatski dizajn

bubble božić

torba

torbica

Lovely Bags

Marija Perić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter