Ono kad ti s dvora narede da gledaš "Suits"

Batleri kraljevske obitelji dobili su zadatak da pogledaju hit seriju Meghan Markle


Dina Plevnik Hajduk
09.12.2017.14:55
Batleri kraljevske obitelji dobili su zadatak da pogledaju hit seriju Meghan Markle
Profimedia

sažeto

Znači li ovo da će ekipa iz serije doći na vjenčanje?


Dina Plevnik Hajduk
09.12.2017.14:55

Ovo možda zvuči kao simpatičan trač, no Daily Mail tvrdi da stiže iz provjerenih izvora.

Hugo Vickers, šef tima butlera kraljevske obitelji, navodno je svojim zaposlenicima naredio da 'nabave Netflix i pogledaju seriju Suits' u kojoj jednu od glavnih uloga ima Meghan Markle, zaručnica princa Harryja.

Profimedia

Hugo je naredbu izdao kako bi se osoblje bolje upoznalo sa kolegama i prijateljima zgodne Meghan koji će navodno također stići na svadbu čiji datum još uvijek nije poznat javnosti.

Press Foto

Prisjetimo se, odvjetnička serija 'Suits' s prikazivanjem krenula je 2011. godine i na prvu oduševila javnost. Priča prati sitnog dilera i genijalca Mikea Rossa koji slučajno završava na intervjuu za pripravnika kod slavnog odvjetnika Harveyja Spectera i tako sasvim slučajno postaje dio moćnog odvjetničkog dua.

Njegovu simpatiju, a kasnije i djevojku, glumi Meghan Markle koja je do tada glumila u filmovima "Horrible Boses"; "A lot Like Love" i "Remember Me". 

Ako batlerova naredba znači da ćemo i poznate face iz te serije vidjeti na vjenčanju Meghan i Harryja, dobili smo još jedan razlog da se veselimo toj svadbi.

Gabriel Macht, mislimo na tebe!

 

Meghan Markle

princ Harry

serija

Suits

Gabriel Macht

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter