BY CHRISTIAN SIRIANO

Barbie s crvenog tepiha slavi različitost svakog tipa građe tijela


Iris Hazler
25.09.2017.11:10
Barbie s crvenog tepiha slavi različitost svakog tipa građe tijela
Facebook

sažeto

Siriano je rekreirao neke od najpoznatijih lookova s crvenog tepiha u posebnoj Barbie ediciji


Iris Hazler
25.09.2017.11:10

Tijekom proteklih nekoliko sezona, dizajner Christian Siriano etablirao se u svijetu mode. Ono po čemu je njegova specifičnost je to što na najbolji način slavi različitost ženskog tijela, radeći za zvijezde najglamuroznije kreacije koja laskaju svakoj građi.

 

A post shared by Christian Siriano (@csiriano) on Sep 19, 2017 at 10:52am PDT

A ovoga puta se nije zaustavio samo na stvarnim ženama, već je svoje omiljene lookove kreirao za najpoznatiju lutkicu na svijetu, Barbie.

 

A post shared by Christian Siriano (@csiriano) on Sep 19, 2017 at 9:45am PDT

Siriano se udružio s Mattelom kako bi stvorio zbirku lookova s crvenog tepiha, za četiri različite vrste tijela Barbie's Fashionista linije.

"Barbie je oduvijek bila ogromna inspiracija za mene, a počašćen sam što sam se imao prilike udružiti s kultnim brendom poput Mattela. Posebno je uzbudljivo izraditi niz inkluzivnih i raznovrsnih izgleda lutke koje djevojkama dopuštaju da vide sebe dok se igraju, jer je različitost upravo to što nas čini jedinstvenima'', kazao je u priopćenju za medije.

 

A post shared by Christian Siriano (@csiriano) on Sep 19, 2017 at 12:33pm PDT

Tako je Siriano predstavio Barbie verziju Leslie Jones i crvene haljine koju je nosila na premijeri filma 'Ghostbusters' u kolovozu 2016. godine. Sarah Jessica Parker u dramatičnoj floralnoj ružičastoj suknji s naslovnice Marie Clairea također je dobila svoju Barbie verziju, baš kao i pjevačica Solange u fenomenalnom žutom kombinezonu.

 

A post shared by Christian Siriano (@csiriano) on Sep 19, 2017 at 10:12am PDT

Mlada glumica Sarah Hyland je na Emmyjima 2016. zablistala u bogatoj suknji specifične ružičaste nijanse i bijelom crop topu te je također dobila svoju verziju u Barbie obliku.

 

A post shared by Christian Siriano (@csiriano) on Sep 20, 2017 at 12:23pm PDT

moda

modna kolekcija

Barbie

Mattel

red carpet

Christian Siriano

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter