FEAT. JELENA BALIĆ

Alduk u novoj kampanji na najbolji način prikazuje jakost i estetiku svog brenda


Iris Hazler
11.04.2018.08:10
Alduk u novoj kampanji na najbolji način prikazuje jakost i estetiku svog brenda
Jelena Balić

sažeto

Dizajner predstavlja novu kolekciju svježim vizualima u suradnji s vrhunskom modnom fotografkinjom Jelenom Balić


Iris Hazler
11.04.2018.08:10

Nova kolekcija, nova kampanja i stara navika da nas uvijek iznenadi nečim novim, neočekivanim, kreativnim i vizualno savršenim postala je metoda kojom poznati dizajner Ivan Alduk neumorno gradi svoj brend i prepoznatljivost.

Jelena Balić

Kao da nisu dovoljni ženstveni, efektni modeli koji se predstavljaju u neodoljivim novim verzijama, bojama i dizajnu, Ivan nam sa svojim timom sve to kreativno i promišljeno prezentira kroz modne fotografije koje na najbolji način prikazuju jakost i estetiku njegovog brenda.

Jelena Balić

Aldukov dizajn nije pomodan i prolazan, već pametno baziran na modernoj ženi, njenim potrebama i kreativnoj snazi dizajnera i njegova tima da predstave jake kolekcije i izvrsne kampanje te tako još više osnaže modni brend s vjernim, ali i novim obožavateljicama.

Jelena Balić

Nova kolekcija kratkih, koktel, midi i dugih haljina te suknji, kombinezona, topova i hlača za proljeće/ljeto 2018. broji čak 46 modela koji su već dostupni u dizajnerovom showroomu u Zagrebu, a uskoro i na web stranici .

Jelena Balić

Nove teksture, svjež kolorit i prepoznatljiv Alduk potpis okosnica su kolekcije naziva "Attitude" koja slavi žensku samouvjerenost u svakom pogledu, ali i prenosi raznovrsnu paletu emocija i snažnog stava izvrsno prikazanih kroz vizuale u režiji Jelene Balić.

Jelena Balić

Inspirirani pročišćenim, gotovo sirovim stilom devedesetih, Alduk je stvorio svježu i cool modnu kampanju čiste pozadine, ogoljenu svih suvišnih dekorativnih elemenata koja stavlja naglasak isključivo na odjeću, njenu teksturu, boju, detalje, vez i pokrete manekenke.

Jelena Balić

"Moda je otkrivanje i proces neprestanog stvaranja koje nas istovremeno troši i puni, ali kada rezultira ovakvim fotografijama i kampanjom koje su izvrsno ostvarena vizija, onda znate da imate dobar tim, a i jasan cilj kojemu idete. Minimalizam u dekorativnom smislu i naglasak na nove modele te neobuzdan, snažan duh manekenke bili su dovoljni elementi za novu kampanju. Ova kolekcija je svježe i kreativno jako razigrano izdanje mog dizajna, a reakcije su izvrsne stoga sam uvjeren da u dizajnu uvijek treba polako pomicati granice jer ta hrabrost redovito nailazi na odobravanje", izjavio je Ivan.

hrvatski dizajn

modna kampanja

haljine

Ivan Alduk

hlače

Alduk

Jelena Balić

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter