Udobne, seksi i jako udobne

Jeste li vidjeli novu kolekciju tajica Zoe?


Dina Plevnik Hajduk
20.10.2017.16:25
Jeste li vidjeli novu kolekciju tajica Zoe?
Zoe Leggings

sažeto

Antonija Stupar Jurkin zaštitno je lice atraktivne kampanje brenda Zoe Leggings


Dina Plevnik Hajduk
20.10.2017.16:25

Hrvatski brand aktivne mode ZOE predstavlja novu kolekciju tajica, topova i majica Magnetic by ZOE. Svi modeli biti će dostupni u Presale kampanji sredinom listopada. Poruka kolekcije ističe svjestan pristup kreiranju životnih uspjeha i važnost suradnje emocija, uma i tijela.

Zoe Leggings

Zoe leggings iza sebe ima već četiri uspješne kolekcije. Svaku kolekciju predvodi prepoznatljiva estetika, birani materijali i nove tehnologije u dizajnu aktivne odjeće. Magnetic by ZOE ovaj puta predstavlja 7 chic modela tajica uz ženstvene topove i majice. Kolekcija Magnetic by ZOE je kreativan odgovor na rastuću potražnju aktivne mode, ali i razvoja tehnologija i novih materijala u tekstilnoj industriji.

Zoe Leggings

Glavne karakteristike kolekcije Magnetic by ZOE su udobnost, ženstvenost i dizajn. Visokokvalitetni materijali pružaju iznimno ugodan osjećaj na koži, pomažu u kontroli znojenja i oblikovanju figure. Precizno pozicionirani mesh paneli omogućavaju protok zraka kako bi mogli nesmetano uživati u svakom pokretu. Inovativni krojevi vizualno naglašavaju vretenastu muskulaturu nogu, podižu stražnjicu i oblikuju bedra. Modeli se jednostavno kombiniraju i uvijek daju nove mogućnosti stylinga. U njima izgledate dobro, osjećate se dobro i rado ih nosite.

Zoe Leggings

Svu ljepotu kolekcije Magnetic by ZOE predstavila nam je briljantna Antonija Stupar Jurkin kao zaštitno lice kampanje. Za fotografije je zaslužna nezamjenjiva Doris Fatur, za šminku i frizuru Petra Sever, Morana Tkalec i Nikolina Bobinac, a manekenka Nikolina Ljubičić plijeni pažnju na lookbook fotografijama.

Zoe Leggings

“Naše su misli moćne i kreativne pa ono na što najviše usmjerimo svoju pažnju, to magnetski privlačimo k sebi. Ako zaista usmjerimo pažnju na svoje emocije, svoj um i svoje tijelo, možemo fantastično surađivati! Što više prihvaćamo sebe, cijenimo svoje vrijeme i uživamo u svojoj osobnosti, osjećamo se bolje. Privlačnost je umijeće ljubavi prema sebi.”- vaša Zoe

moda

tajice

Zoe

Magnetic

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter