Tajna ponuda velikih aerodroma

Ako presjedate na dalekom putu, istražite ovu besplatnu opciju


Dina Plevnik Hajduk
20.06.2017.13:05
Ako presjedate na dalekom putu, istražite ovu besplatnu opciju
Profimedia

sažeto

Nemojte satima čamiti na aerodromu, upoznajte grad u kojem presjedate besplatno


Dina Plevnik Hajduk
20.06.2017.13:05

Avionska putovanja do dalekih destinacija često uključuju presjedanja koja mogu trajati i pola dana.

Višesatno presjedanje velik je problem putnika koji ne žele sate provesti na neudobnom plastičnom stolcu, ispijajući preskupu aerodromsku kavu, a na razgledavanje grada u vlastitom aranžmanu ne usude se otići.

Conde Nast Traveler otkriva 'lijek' za beskrajnu dosadu koju možete doživjeti na aerodromu, i to u obliku besplatne ture koju će vam platiti aerodrom.

Naime, mnogi veliki aerodromi mislili su i na putnike koji presjedaju te im odlučili olakšati život uz pakete koji će im omogućiti da dožive grad u kojem su prisiljeni provesti neko vrijeme, i to za nula kuna.

Ako presjedate na ovim aerodromima, prijavite se za besplatne programe!

AMSTERDAM

Morate biti više od 6 sati na aerodromu u Amsterdamu? Prijavite se za njihov program druženja s lokalcima!

Kako funkcionira?

Ako ste rezervirali kartu preko KLM-a, u mailu ćete dobiti i mogućnost prijavljivanja na ovaj program te moći upisati svoje interese (moda, hrana, muzeji, filmovi). Kad stignete na aerodrom, KLM će vam platiti povratnu kartu autobusom do grada i spojiti vas s lokalcem koji govori engleski i dijeli vaše interese. Aerodrom će platiti i prvo piće koje ćete popiti kad se nađete sa svojim novim prijateljem ili prijateljicom koji će vas uputiti u tajne Amsterdama.

DOHA

Ako letite Quatar Airwaysom, i presjedate u Dohi, na pultu s natpisom 'Doha City Tour' možete preuzeti pravo na besplatan obilazak grada, a dobit ćete i bočicu vode koja će vam sigurno trebati.

ISTANBUL

Na aerodromu Ataturk potražite pult s natpisom 'Hotel Desk' ako imate više od šest sati čekanja do novog leta. Besplatno ćete dobiti kratki obilazak znamenitosti ovog grada i sigurno se vratiti na aerodrom.

TOKYO

Aerodrom Narita putnicima nudi čak dvije odlične besplatne ture - jednu za razgledavanje, a drugu za shopping. Potražite Narita Transit Program Counter.

SINGAPUR

Za one koji čekaju više od šest sati, aerodrom Changi pripremio je dvije besplatne ture. Na jednoj možete obići uobičajene turističke znamenitosti, a na drugoj pogledati cool kvartove poput Kampong Glama.

avion

putovanje

bubble putovanja

let

aerodrom

Amsterdam

Istanbul

putnik

besplatna tura

obilazak grada

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter