Celebrity frajerice prava su inspiracija

Ako im karijera propadne, ovim će slavnim curama ostati milijuni od poslovnih ulaganja


Dina Plevnik Hajduk
25.10.2017.21:25
Ako im karijera propadne, ovim će slavnim curama ostati milijuni od poslovnih ulaganja
Profimedia

Dina Plevnik Hajduk
25.10.2017.21:25

Svijet filma i glazbe posvećen je talentiranima, upornima i mladima, a kako smo vidjeli na brojnim slučajevima - slava može nestati preko noći.

Ove slavne djevojke znaju kako je svijet showbiznisa nestabilan pa su se potrudile da uz milijunčiće od nastupa imaju i stabilne poslovne tvrtke koje će im donositi dodatnu zaradu.

Jessica Alba

36-godišnja Alba nije samo prekrasno lice, ona je i uspješna poslovna žena koja se novčano osigurala i van filmske industrije. 2012. godine pokrenula je tvrtku "Honest" koja je prodavala ekološke pelene i proizvode za klince, a sada nudi i šminku i kozmetiku bez štetnih kemikalija. Jednostavna formula oduševila je žene pa je Jessicina tvrtka već 2015. bila procijenjena na vrijednost od 1.7 milijardi dolara.

Gisele

Dugonoga Brazilka godinama se nalazila na listi najbolje plaćenih manekenki na svijetu, a tim milijunima pridružila je i one koje je prikupila zahvaljujući tvrtkama Grendene, Hope i vlastitoj kozmetičkoj liniji Sejaa Pure Skincare.

Mary-Kate i Ashley Olsen

Nekoć slatke blizanke s velikih i malih ekrana danas su uspješne poslovne žene koje carstvo grade iza modnih tvrtki The Row, Elizabeth and James i Olsenboy. Djevojke su oduvijek imale super smisao za modu pa se odjeća prodaje kao luda premda su cijene paprene. Ka-ching!

Jessica Simpson

Plavuša koja je početkom dvijetisućitih snimila nekoliko pop hitova, usprkos odličnom glasu i fenomenalnom izgledu davno je prestala ganjati glazbenu karijeru te se posvetila odjeći i cipelama. Mnogi su joj se rugali no sada je ona ta koja se smije - cijelim putem do banke gdje ju čekaju milijuni.

Gwyneth Paltrow

Lifestyle portal Goop, kojeg je Gwyneth Paltrow osnovala 2008. godine nije samo ispušni ventil te popularne glumice. Putem njega prodaje brojne proizvode u skladu sa svojim životnim stilom te veselo trlja ruke kad pogleda prihode.

Fergie

Pjevačica Fergie davno je odustala od alkohola i droga što je zanimljivo jer bi ju upravo votka mogla spasiti ako joj propadne pjevačka karijera. Naime, 2012. Fergie je s partnerom osnovala tvrtku koja proizvodi Voli Vodku, zbog čega se, kako je jednom izjavila, osjeća jako moćno.

Drew Barrymore

Seksi cura iz devedesetih danas ima uspješnu producentsku kuću pod nazivom "Flower Films" i organsku kozmetičku tvrtku "Flower Beauty".

Beyonce

Kraljica B. već godinama rastura na top ljestvicama, a uz to ima uspješnu tvrtku IVY PARK za atletsku odjeću, uložila je u tvrtku koja proizvodi vodu od lubenica WTRMLN WTR te posjeduje producentsku tvrtku Parkwood Entertainment. Uopće nas ne čudi što je 2016. bila najuspješnija žena na Forbesovoj ljestvici.

 

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter