Daniel Radman

U novinarstvu već 18 godina, cijelu "punoljetnost". Računajući studentske listove i 20 godina. Prošao sve rubrike osim crne kronike (volio bi da tako i ostane). Opušta se uz sportske utakmice. Isključivo amaterske.

Svi članci autora:

Novinarka opće prakse, na webu od 2009. Optimist, idealist i hedonist. I dalje vjeruje da je pero oštrije od mača.
Novinarka Scene sa višegodišnjim iskustvom rada na domaćem medijskom prostoru. Idealan dan joj se sastoji od spavanja, dobrih serija i domaće hrane.
Iskustvo u novinarstvu stekla na radiju. Posebno voli političku satiru i loše viceve. Kad ne novinari, bavi se slikarstvom.
I nakon 18 godina u novinarstvu i dalje vjeruje da novinarstvo mijenja svijet na bolje. Najbolji savjet koji je dobila u poslu da nema glupih pitanja nego samo glupih odgovora.
U novinarstvu već 18 godina, cijelu "punoljetnost". Računajući studentske listove i 20 godina. Prošao sve rubrike osim crne kronike (volio bi da tako i ostane). Opušta se uz sportske utakmice. Isključivo amaterske.
Novinarka Scene. U šest godina novinarstva prošla sve rubrike osim sporta. Obožavateljica popularne i visoke kulture koju zanima sve i svašta, a ima mišljenje o svemu.
Novinarka rubrike Život. U medijima je od 2004. Radila u TV produkciji, tisku i na webu. Istraživanja, razgovori i pisanje po njoj su smisao Života.

Mada Peršić

Mada Peršić akademska je glumica i liječnica. Šira javnost upoznala ju je za vrijeme studija medicine kada je nastupila u reality showu 'Hrvatski top model'. Nakon što je diplomirala medicinu, shvatila je da to nije njezin put pa se odlučila upisati Akademiju dramske umjetnosti. Na Dubrovačkim ljetnim igrama je 2015. godine privukla pozornost javnosti i kritike kada se u 'Elementarnim česticama' skinula do kraja, a sve od sebe dala i glumački. Skidanje je, reći će kasnije, bilo nevino i u svrsi umjetnosti. Od tada Peršić gradi sigurnim koracima uspješnu glumačku karijeru.

Lana Kralj

Pomanjkanje logike je oduvijek u meni budilo laganu iritaciju. Od malih nogu sam tražila argumente i analogije na osnovu kojih se nešto očekuje od mene, a nešto ne. Kasnije se to pomanjkanje logike ukazalo i u drugim sferama. Obrazovnog sustava, zdravstvenog sustava, državnog aparata. Najbolja stvar koja se Hrvatu dogodila je ulazak u EU. Da više ne mora biti Hrvat. Irska mi je došla kao spas od hrvatskog administrativnog iscrpljivanja. Zato Jadranka hvala ti.

Milan Mazalin

Dr. Milan Mazalin, nekoliko godina za redom proglašen je najboljim liječnikom opće medicine. Za 100posto.hr svakog će tjedna pisati zanimljiv tekst o sezonskim bolestima i aktualnim temama iz medicine. Milan će otvarati i neke teme s kojima se bori naše društvo kao što su iseljavanje liječnika i svim ostalim problemima u njegovoj struci. Milana čitajte svakog utorka na 100posto.hr.

Gala Svilan

Kolumna koja se osvrće na probleme mladih, ali iz ugla osobe koje izlazi iz tog svijeta "mladih" i nespretno ulazi onaj "odraslih". Naglasak na nespremnosti na taj korak i odluku da se u tom nespretnom prijelazu zabavi. U doba kada su članci puni motivirajućih poruka koje nam govore kako "mi to možemo", o našoj posebnosti i originalnosti, autorica bi se bavila spoznajom da ipak nismo svi bogomdani i da je svakodnevica dosadna. Tekstovi bi isticao apsurde društva i našim prilagodbama istom, ali pozitivnim tonom. Hepi end, čak i kada djevojka ne svrši.