Kao u hororu

Vozačica Mercedesa pod svaku cijenu željela proći prugu ignoriravši prometne znakove. Tada je stigao vlak...

Komunalno poduzeće je radilo cestu i postavilo je narančaste plastične barijere preko ceste kako bi automobili znali da ne smiju proći

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Jedan od razloga zašto neki ljudi biraju SUV-ove umjesto običnih automobila je taj što se osjećaju sigurnije sa svim tim dodatnim metalom oko sebe.

Ali ako vas udari vlak velika je vjerojatnost da će se sklopiti kao da je komad folije.

Upravo se to dogodilo vozačici Mercedesa GLC koji se vidi na snimci koja kruži društvenim mrežama. Udario ju je vlak u pokretu u Bilzenu u Belgiji, pri čemu je vozačica zadobila ozbiljne ozljede. Ali ono što priču čini još tragičnijom – i iznimno frustrirajućom – je to što je žena koja je vozila Mercedes imala sve šanse izbjeći nesreću i nije učinila ništa da si pomogne.

Video pogledajte OVDJE.

image

Screenshot incidenta

YouTube Screenshot

Radnja se odvijala na cesti u Bilzenu koju presijeca željeznička pruga. Komunalno poduzeće je radilo cestu i postavilo je narančaste plastične barijere preko ceste kako bi automobili znali da ne smiju proći čak i kada su rampe podignute.

image

Screenshot incidenta

YouTube Screenshot

Ali plastične barijere bile su samo s jedne strane pruge, i vozačica je došla do druge strane gdje su je zaustavile te barijere. Zatim je vidimo na snimci koju je snimio komunalni radnik kako pomiče jednu od barijera kako bi mogla proći.

Ali nakon što je raščistila put ispred sebe, čini se da ne može krenuti, vjerojatno jer se njezin automatik prešaltao u prazan hod kad je otvorila vrata da razgovara s radnikom.

image

Screenshot incidenta

YouTube Screenshot

U tom trenutku, rampe su se spustila i zvono je signaliziralo da vlak uskoro stiže na "peron GLC". Iskreno, to je kao da gledate horor film i pitate se zašto buduća žrtva jednostavno ne otrči natrag iz podruma i zaključa vrata. Znate što će se dogoditi, ali ne možete učiniti ništa u vezi s tim.

GLC je samo djelomično preko željezničke pruge i vlak ne ide pretjerano brzo, ali svejedno snažno udara u automobil, okrećući ga za 360 stupnjeva u stup. Lokalne vijesti s VRT-a i drugih stranica kažu da je očito potresena žena prevezena u bolnicu s "ozbiljnim" ozljedama, ali nitko od 40 putnika u vlaku nije ozlijeđen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 04:45