Smračilo joj se

Video: Susjeda joj stalno parkirala ispred kuće pa je poludjela: Terencem odgurala njezin auto na cestu

Nakon što je vidjela video, susjeda joj se suprotstavila, pri čemu otkriva da je žena uznemirena i da drži lopatu

Screenshot incidenta

 TikTok Screenshot

Bizaran incident dogodio se nedavno u gradu Rochesteru blizu New Yorka, u čijem se središtu nalazi žena koja nije znala kako izaći na kraj sa susjedom koja je stalno parkirala ispred njezine kuće, pa je sjela u svoj terenac i njime odgurala njezin parkirani automobil na sredinu ceste, nakon čega je izašla van i sukobila se sa susjedom dok je vitlala lopatom.

Vkasnica crnog terenca zove se Joelle DeVincentis i tvrdi da se njena susjeda žalila najmanje tri puta i jednom čak zvala policiju zbog problema.

Kaže da je tada dobila kaznu, ali da ipak radije i dalje parkira ispred susjedine kuće zbog ulične rasvjete. Video pogledajte OVDJE.

Onda je jednog dana primijetila da joj auto nije tamo gdje ga je prvotno parkirala. "Vratila sam se kući i na svoje iznenađenje vidjela sam ga parkiranog ispred svoje kuće.

Nisam imala pojma što se dogodilo, i odmah sam posumnjala na susjedu, pretpostavivši da ga je ona pomaknula".

Nakon što je vidjela video, DeVincentis joj se suprotstavila, pri čemu otkriva da je žena uznemirena i da drži lopatu. "Razgovarala sam s vašom obitelji tri puta i rekla im da ne želim auto ispred svoje kuće", rekla je. Ono što znamo je da je DeVincentis na društvenim mrežama izjavila da planira podići optužnicu i snimiti uhićenje videom. Pogledajte video OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 09:41